torsdag 12 april 2012

VårkvällVilken härlig våreftermiddag/kväll det var idag! Först tog jag en springtur och sedan stretchade jag utomhus - så gott! Alla katter kom springandes och jag riktigt såg hur de tänkte: *äntligen är hon ute med oss* :)  Jag hoppas så att det blir så här fint till helgen - jag har ju massor att göra!
Det skall planteras om och flyttas ut till växthuset, krukor fyllas med jord och jag skall så olika sorter sallad, jag vill få ut alla trädgårdsmöbler nu när uteplatserna är tvättade och fina :)Jag har flera perenner som skall planteras och flyttas (är nog inte ensam om det) och så har jag massa trädgårdsgrejor som skall placeras ut, det där pyntet ni vet :)

Och slutligen.....så har jag en jättefin Mexikansk hängmatta jag vill hänga upp och ligga och slappa i!

♥♥♥
6 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart!!!Verkar som om våren har gjort sitt antågande hos dig!!Bor ju inte så långt ifrån dig men här känns det segare på nåt vis;-))

  Kram M-L

  SvaraRadera
 2. Vilket fint ex av den röda julrosen! Mina är lite klena,troligen står de lite fel.
  Nu vill man verkligen ut i trädgården. Känner mig lite stressad då denna helg är den enda helgen på en månad som jag är hemma. Visserligen är det trevligt med resor men jag vill ju "bara vara" i trädgården.
  Har inte så höga krav på ordning och reda men det finns ju vissa bassaker som är ett måste.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Härlig färg på julrosen. Vilken fin eftermiddag du haft, så skönt att man kan vara ute mer nu. Mycket på gång till helgen:). Det är visst fler som önskar att helgen vore längre:).
  Ha en skön kväll.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Lite sur för att jag inte hann vara ute i dag. Det var så skönt i luften när jag kom hem men jag hade flera andra saker som jag var tvungen att göra. Hoppas på trädgårdstid i helgen för visst finns det massor man vill göra nu.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Igår var det vår igen .Underbart.Jobbade tillsammans med R och vi började nedmonteringen av muren som måste rätas upp.Känns i armarna idag.MVH

  SvaraRadera
 6. Visst är man sugen på att komma igång ordentligt! Håller också tummarna för bra helgväder, har massor att göra i trädgården!

  SvaraRadera