lördag 21 april 2012

Tja, kanske.....kan det bli något bra av dagen,
kanske en trädgårdsdag?


6 kommentarer:

 1. Morgonsol är ett bra tecken. Grå himmel med massor av snö är ett mindre bra tecken ... *morrar* Men det kommer säkert varmare och grönare tider, jag får hålla ut bara :)

  Trevlig helg!

  Kram,
  Jenny

  Ps. Jag har någon rams tidigare som jag tycker så himla mycket om men bara därför vägrar den sprida sig.

  SvaraRadera
 2. Det ser väl ganska lovande ut / Kram!

  SvaraRadera
 3. Vi blev bortskämda under mars.... nu tycker jag det är för kallt om inte termometern kryper över 10+ 8-)
  Ha en bra dag i solen
  Nina

  SvaraRadera
 4. Här är det grått och disigt idag. Kallt också. Inte kul alls. Jag ska i alla fall ta mig till Lugnet en stund.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jaja, då ska jag väl inte klaga då.

  Jag tror aldrig jag har klippt min buskpion för förgrening. Bara bort med sådant som är fröställningar från förra året. Min gula som är en stickling från en kompis är bara en pinne rakt upp. Har aldrig haft någon knopp. Jag tror nog ändå att jag låter den vara. Jag vet egentligen inte om det kan funka, jag bara vet hur jag gjort med den stora jag har. Den har grenat sig själv.

  Trevligt att du gillar att titta in hos mig. Jag gillar verkligen din blogg också. Blir alltid glad i hjärtat när jag ser att du gjort ett nytt inlägg. Din blogg andas något jag gillar helt enkelt och dessutom bjuder du ju på god mat på nätterna också. Ha!

  Hoppas din lördagskväll är mysig. Här har vi precis ätit rester av cheesecaken som blev över i går.

  Kramar!

  SvaraRadera