lördag 14 april 2012

Tips om utlottning.....nämligen den här boken:som utlottas på bloggen Lydias gröna fingrar! Det skulle passa mig perfekt att vinna boken, för jag har idag grävt som bara den för att få till lite mer odlingsytor för hallon och amerikanska blåbär som står på min önskelista i år.

Så nu är jag helt slut........ :)   Ha en skön kväll ♥


5 kommentarer:

 1. Vad alla gräver i sina trädgårdar! Själv så finner jag ingen inspiration och lyckas inte tvinga mej. Idag har varit fint väder, men har ändå inte fått något gjort. Amerikanska blåbär står även på barnens (och min) önskelista i år.
  Förresten, tack för tipset. Ska surfa dit :)

  SvaraRadera
 2. Vi har varit i trädgården en hel del idag - dock har vi inget fått gjort;) Har haft rhododendronträff här med rundvandring och kaffe, inte dumt det heller:)Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Amerikanska blåbär är helt underbart att ha i trädgården. Förra året fick vi vår första lilla skörd, och Tage stod där och mumsade och åt upp vartenda bär! :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Åh, du är hemma igen! Här hänger man inte med, hoppas du haft det bra. Fin utlottning, där vill jag också pröva lyckan :)

  Trevlig helg, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Härligt sätt att ta ut sig på....
  Tck för tipset :))
  Ha det bra :)

  SvaraRadera