söndag 15 april 2012

På vitsippsjaktJag och Tiger var på vitsippsjakt idag, han gillar att gå med på promenader och vi tog en tur till lilla skogen. Tänkte jag skulle få lite bilder att visa Sofia i Tokyo (hon berättar att hon har det så bra, värdfamiljen är toppen, skolan har börjat och hon har fått många ny vänner från världens alla hörn)

men tiger är inte lätt att fånga på bild,han är snabb som bara den och när han väl står still, är det oftast bakdelen som visas :)Det börjar spira rejält nu och det är fint och gott, med grönt gräs.Mycket spännande i skogen, surrande insekter och det prasslar intressant i löven men vitsipporna brydde han sig inte om alls.


Jag fick mig en bukett i alla fall som nu står på köksbordet.Idag var det mycket bättre väder - strålande sol men lite kall vind. Jag tog på mig rejält för jag har lite känningar i halsen men tog en Ipren och förträngde allt vad virus heter, och fortsatte min makeover i skogsbacken, återkommer till det senare.

Nu skall jag fortsätta bekantskapen med nya datorn och installera mina favoriter.

Ha en skön söndagskväll ♥♥♥9 kommentarer:

 1. Ser fram mot vitsippstiden!
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Roligt att gå på vitsippsjakt! Så söt han är Tiger, skönt att din dotter funnit sig tillrätta. Åkte till plantskolan Mölnlycke igår, och där är slänterna täckta av vitsippor.
  Ha en fin vecka.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker färggrann kisse, Tiger!
  Snart är det vitt i backarna av dessa rar sippor som du har fångat väldigt fint!
  Var i GBG trakten igår,tyvärr mitt i regnskurarna.Här hemma hade solen visat sig hela dagen.Men idag har jag haft en skön dag i trädgården!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Roligt att katten fick följa med på vitsippejakt. Jag har också varit på det idag. Men tyvärr inte med katten. Men oj vad många vi såg. De är så söta! Glöm inte anmäla dig till min fina utlottning i min blogg. Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Usch för virus! Hoppas kroppen håller emot.

  Du lyckades ju fånga en del bilder på Tiger även om han är svår.

  Låter spännande att du grävt så mycket i helgen. Vad ska det bli???

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Jag har jagat vitsippor i ett par veckor nu. De växer visserligen i trädgården med att fång dem på bild precis sådär ursnyggt som man vill kan ta sin lilla tid. Ha en skön vecka.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild på Tiger. Visst är det en viss känsla med första vitsippe buketten. Låter spännande med dina projekt i din backe. Ha en skön vecka!!// Karin

  SvaraRadera
 8. De första vitsipporna är magiska! Åh, vad Tiger är lik vår Piffla, olika färg på ögonen förstås.

  Kram,
  Jenny

  Ps. Tack för tips om utlottningen av den fina boken!

  SvaraRadera
 9. Tiger är allt en gossig kisse. Så härliga färger. Har inte koltrasten kommit till dig ännu? Jag brukar höra den i din blogg på våren.Ha en skön måndagkväll.Kram Lisa i Örebro.

  SvaraRadera