onsdag 18 april 2012

Sådd-rapporttja, det går väl så där, behövs mera sol!!! Jag ids inte hålla på med extrabelysning längre utan allt ljus får ske via naturlig väg, blev det bara lite varmare nätter, skulle sådderna kunna flytta ut till lilla växthuset - tror ni inte det?
Förresten - har hittat ett lätt och kul bildredigeringsprogram; http://www.picmonkey.com/
här kan man lätt piffa upp en vardagsbild.

Ha det bäst ♥10 kommentarer:

 1. Äppelgurka låter ju himla läckert, satte igång min fantasi så jag får nog krypa till kojs snart... Är det en gurka som ser ut som ett äpple eller ett äpple som ser ut som en gurka ... En gurka med äppelsmak kanske ... eller äpple med gurksmak ... zzz ... vi ses en annan dag tror jag ;)

  Kram,
  Jennt

  SvaraRadera
 2. Äppelgurka...något att googla på för mej!

  Jag har inte heller något extraljus till mina sådder, men det blir långt och slankigt och som det verkar lär det ta tid innan jag ens kan börja avhärdning. Nästa vår ska jag ha ett odlingsrum med extra belysning!

  Kramar

  Visst är Picmonkey roligt!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också tills det är dags att sätta ut sådderna i växthuset, men det dröjer nog för vår del, för det är fortfarande minusgrader på nätterna här.Äppelgurka verkar spännande...!/Titti

  SvaraRadera
 4. Gick in på pickmonkey....kul sida.
  Tack för tipset.
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 5. Har samma problem här! Och ytterligare ett femtiotal plantor väntar på att få större krukor. Det får bli växthuset trots kylan, fiberdukspyssel morgon och kväll...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 6. Undrar vart min kommentar tog vägen? Jag skrev igår men den är inte med:( Jaja jag får väl försöka igen då:) Skrev att jag satte ut lite krukor i vårt växthus i går för att få bättre plats i stallet. Mitt växthus är ju inte ens helt så det borde ju gå att sätta ut sådder i ditt:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Solen den solen, som vi alla längtar efter. Måtte den snart komma till oss för att stanna länge.

  Bildredigering har jag aldrig vågat prova mig på. Tack för tipset!

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 8. Jag har ju satt ut massor i växthuset.Och har frostvakt.Blir det många minusgrader tänder jag kaminen.Och man kan ju lägga på odlingsväv den klarar ju ner mot 5-grader.MVH

  SvaraRadera
 9. Jag har lysrör, annars skulle det inte gå med de små få fönster vi har. Och visst kan du ställa ut i växthuset, men en frostvakt är nog säkrast, men plantorna brukar ju bli gudomligt fina i den miljön.//Helen

  SvaraRadera
 10. Gick in här för att skriva en sak och ser nu att min kommentar som jag skrev i förrgår inte finns. Konstigt!?

  Hur som helst så vill jag tacka så mycket för den goda maten du bjöd mig och familjen på i natt. Vi åkte till Göteborg för att Erica behövde övningsköra på något särskilt ställe som inte finns här. Vi körde till er först men det såg inte ut som på bloggen (i trädgården och huset). I din trädgård hade din man (som var iranier) och Sofia + en mörkhårig tjej och ev en man till dukat fram buffé till oss. Du och "Moa" var i ett stängt rum inne i huset och där hade ni tulpanpyssel så ni kom inte ut förrän senare. Buffén bestod av bla olika sorters lax och grönsaker. Mycket gott tyckte vi!
  Inne hos er fanns en massa bilder på dig och döttrarna i bikini på olika stränder. Några bilder var målade och några var foto.
  Din man tag fram en jättestor karta och ritade in hur vi skulle köra för att komma dit där Erica skulle övningsköra.

  Ja, käre värld, det är ju inte konstigt att man är trött när man vaknar ibland.

  Många kramar från Marina

  SvaraRadera