måndag 23 april 2012

Man skall inte gå över ån,efter vatten........ sägs det och tack vare tips-kommentarer och.... TACK snälla ni som erbjudit mig skott på hallon, både att komma och hämta och skickade per post - ni är otroliga! ♥  Inte tänkte jag på att tigga skott..... så när jag väl tänkte efter, kom jag på att min kollega som jag delar rum med - har ett hallonland!!!

Jag hann knappt säga godmorgon idag, förren jag frågade om hon hade rensat sitt hallonland.... ;) Det hade hon inte hunnit med än, så jag tiggde om hallonskott! Sedan visade det sig att hon fått massa hallonplantor i helgen och inte behövde dem alla :)  Så nu är min lycka gjord, jag kommer att få ett hallonland alldeles gratis :))  


Photoshoppad med Sannas recept


Idag var det en jättehärlig eftermiddag/kväll, härlig varm sol och klar himmel - klart det blev en trädgårdstund - jag och katterna :)
Jag har klippt lilla gräsmattan för första gången! Halva i alla fall........ men nu är det jämnkort och ser bättre ut.

Läste nyss prognosen för morgondagen "framåt kvällen kommer ett regnväder in västerifrån"..... suck..... tar det aldrig slut?!!!! Det är ju snart valborg - då skall vi sjunga in våren........ man kan ju undra vilken vår......  


10 kommentarer:

 1. Men så bra, jag sa ju det! Hallon förökar sig.

  Här har vi haft lite sol i em och jag fotade lite men det var kallt så jag blev inte långvarig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du har.. =) kom på att min arbetskompis också har hallon, kanske han ska rensa sitt land men förstås jag ska bara ha ett par tre stycken, mer får jag inte plats med så det blir ju inte så väldans dyrt att köpa. Gick en vända precis och hittade en plats för blåbärsbuskar, 2 st tänkte jag mig. Mina planer för dessa har jag haft andra år men nu blev jag så inspirerad så nu får det bli av.. *smile* så tack för puffen Lotta. Imorgon ska jag iväg o jobba, ska bli så skönt att komma igång igen för nu är jag trött på det här.. o så hoppas jag på lite solglimtar i veckan så vi kan vara lite ute också.. kram ♥

  SvaraRadera
 3. Det var ju verkligen tur att du kunde få hallonplantor:) Hoppas att väderlekstjänsten har fel för nu vill vi ju ha vår! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Snyggt foto! Sannas recept är trevliga och enkla och ta till om man vill ha något annat!
  Här hos mig hade jag sol i hela 10minuter i eftermiddag.MAn får vara glad för det lilla.
  Hoppas på uppehåll till onsdag då jag vill frossa i trädgårdpyssel!

  SvaraRadera
 5. Vd härligt att det löste sig så bra med ett hallonland!
  Undrar om man kan ha hallon i kruka?

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Finast buketten av alla.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 7. Du skriver så härligt om hallon, så nu kom jag på mig själv med att planera för ett eget hallonland:)

  SvaraRadera
 8. Så bra att du kunde få Hallonplantor från så nära håll.Hallon är gott.MVH

  SvaraRadera
 9. Bra att det löste sig//Britt

  SvaraRadera