tisdag 24 april 2012

Björken har musöron!
Det såg jag idag, att björken börjar skimra i ljusgrönt - så himla fint! I skrivande stund, kom jag på att det inte har kommit något regn, och att eftermiddagen var solig, varm och skön och jag avslutade dagen med en springrunda i skogen och såg alla vitsippor  - jättevackert! och så sjöng koltrasten...... :)


 
Såg att mina pärlhyacinter börjar slå ut! De är allt söta de med.

Tror banne mig att våren är på G!

Fniss.... blir lite full i skratt, för nu när trädgårdssäsongen har börjat är det ju full rulle för min del, både eftermiddagar och kvällar, det grejas och donas, planeras, planteras, googla efter inspiration, tittar på trädgårdstv (oftast i repris), bloggar och chattar  - och maken då?! Han gör precis samma sak fast med ämnet flugfiske, så ofta sitter vi i soffan, med var sin dator i knät, och katterna emellan oss och/eller så är det någon katt som vill dela dator med hos, oftast är det Sofias Tiger!  :)

Så är det hos oss - hur är det hos er?   :)


14 kommentarer:

 1. Vi har som du väl kanske redan vet gemensamt intresse jag och min man, så våra eftermiddagar och kväller eller egentligen all ledig tid tillbringar framför datorerna:) annars är det ju som du skriver full rulle i trädgården:) Hemma hos oss är det Bobo som gärna vill ha min dator eller rättare sagt han vill ha platsen som mitt tangentbord har, så att jag kan sitta och "knappa" på honom i stället antar jag:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hos oss är det bara jag som är trädgårdsnörd och PC nörd.Maken gör det jag ber om hjälp med men något intresse har han inte.MVH

  SvaraRadera
 3. Hemma hos oss delar vi förvisso till stor del trädgårdsintresset men maken har ju även sitt eget intresse som väger tyngre för hans del. Om jag säger som så att idag fick han hastigt bege sig till Göteborg för att hämta hem lite fisk - Akvarist är han ut i fingerspetsarna =P Så här sitter vi vid datorerna, på olika våningar, och håller på med sitt =)))

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Nog kommer dina tomatplantor att hinna ge skörd och du har ju ditt växthus att frodas i, men man blir bra irreterad när vädret inte kan bestämma sig. Här hade min björk musöron förra veckan så rosorna är tuktade och armarna rivna. I går gick jag socklös och idag skulle det nog behövas raggsockor, så jag stannar inomhus och småpular istället. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 5. Sida vid sida med varsin dator i knät, det låter mysigt. Ni håööer samman men ägnar er åt olika saker. Det är kärlek :-)

  Regn hos mig nu.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Ja nu är det väl ändå vår på gång!! Förutom att baby G ju tar det mesta av vår tid nu så har maken fullt upp med alla EM, VM och senare OS på TV, så han sitter vid en burk och jag vid en annan, eller så är jag ute i trädgården - eller i pysselrummet, men det blir ju mindre innepyssel när vädret är bättre.

  Kram!

  PS Ska du till Liseberg i år?

  SvaraRadera
 7. Jaha.. det där känns ju igen.. *ler*.. men just idag o igår faktiskt också är L nere o tittar på nån match.. brukar inte hända så ofta utan vi sitter här i soffan, oftast är det bara jag med dator men då o då sitter han där med sin laptop.. ja dessa moderniteter! Men det är gött o mysigt tycker då jag, man pratar om nåt o visar och så tittar man lite på tv.. äter kvällsmat o mår allmänt gött... Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Fniss... fenomenet "olika intressen" så välbekant, jag med mitt och han med sitt och googlar med varsin laptop om kvällarna :)
  Ljuvliga vår, den h räven nått mig - underbart!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen på gång nu med träd och buskar, allt är genomvattnat tack vare han där uppe, och kommer det värme nu tror jag det fullkomligt exploderar! Igår hade vi strålande sol och idag är det grått och vi har fått en del regn också. Tärs man tro att det blir fint i helgen som de lovat?

  Vad härligt med blåbär, och vilken tur du hade med hallonen. Jag har haft ett hallonbuskage som försvann vid någon utgrävning. Hittar skott här och där, man kanske skulle ta reda på dem?

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Javisst har den väl det....så jag klippte mina rosor idag, och bar ut några pelagoner till växhuset som testpiloter....får se hur det går. Ha en skön helg. Kramisar!

  SvaraRadera
 11. Kul med intressen / lika och ändå olika :-))
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 12. Låter som ni har det riktigt mysigt! Här är trädgården i vänteläge (kalla nätter) och tur är det för jag sliter som en galning med bokföring, bokslut och deklaration åt makens firma. Inte roligt men nödvändigt!
  Trevlig fortsättning på helgen!/Laila

  SvaraRadera