lördag 17 mars 2012

Som det kan bli...när jag inte är uppmärksam sena kvällen, när jag inte bryr mig om det krafsande ljudet från matsalen utan fortsätter titta på TV. Nästa morgon inser jag vad jag hörde......... och lite ångrar jag att jag inte brydde mig om ljudet......Men det är bara att sätta igång och trassla upp garnnystanen som löper mellan ALLA stol- och bordsben som finns matsalen - att en kattunge kan ha så himla kul med mitt garnnystan?!

Ha en bra lördag (här är det duggregn men det luktar vår därute)


17 kommentarer:

 1. Härligt med småvilda djur :)
  Här är det grått ute men vår i luften.
  Skall snart iväg på loppis runda med dottern...
  Ha en go helg.
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 2. *hihi* det är väl för härligt med kattungar, vad dom kan hitta på! Det blir liksom aldrig tråkigt i huset med en kattunge...

  SvaraRadera
 3. *fniss* Som det kan gå!! Men dom små måste ju oxå ha lite kul!!/Knatten

  SvaraRadera
 4. *skrattar* Hoppsan! Känner igen det!

  Ha en mysig lördag! Kram!

  SvaraRadera
 5. Hahaaa.Det var ju ju himla kul.Kan se den rackarn framför mig.Det var nog dagens roliga timme det..Pussa sötnosen från mig.

  SvaraRadera
 6. Men lille kissemiss hade en rolig stund :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja nog syns det att den katten har haft roligt!
  Önskar dig en riktigt skön trädgårdshelg!

  SvaraRadera
 8. Åh, vad kul den lille krabaten måste ha haft!
  Jag hoppas att han inte drog upp någon stor avancerad mönsterstickning för dig.
  Ha en skön helg - och göm alla nystan!
  //Ulrika

  SvaraRadera
 9. Så roligt han måste haft...då stämmer ju den där barnvisan om katten och garnet!

  Ha en fin lördag, Lotta!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Du må tro jag skrattar...fick lov att kalla på alla andra i huset...Visst har jag upplevt både det ena och det andra med mina 4-benta. MEN...aldrig något liknande det här. Jag beundrar ditt tålamod...jag hade nog bara klippt bort allt. Men tänk så trist livet skulle vara om de inte gjorde några bus alls!!!
  Önskar dig en busfri och lugn helg!
  Kram Randi

  SvaraRadera
 11. Ja, han hade väl roligt i alla fall, den lille katten.

  Här är det gråväder men uppehåll. Ganska oskönt väder faktiskt för det är ruggigt eller kyligt. Vet inte vilket ord som passar bäst egentligen.

  Hoppas resväskeköpet går bra.

  Ha en finfin lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Tänk vad små kan hitta på. Våra katter är stora men dom kan hitta på bus ändå. Numera blir det koll om det hörs något ljud. Cleo är den som man kan hitta där man inte vill ha katt, som på hatthyllan eller något annat högt ställe.
  Trevlig helg!!!!!!!!

  SvaraRadera
 13. Haha, det är så typiskt kattungar;) Fast även vuxna katter kan hitta på bus, en natt för inte så länge sedan var det ett fasligt spring och sladdande på våra katter men jag orkade inte gå upp. På morgonen upptäckte jag vad de roat sig med, de hade lyckats få ner en hel toarulle och puttat den ner för trappan till vardagsrummet, fram över golvet och under matsalsbordet och tillbaka och sedan puttat ner den för trappan ner till gillestugan:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 14. Jösses vilket trist liv jag lever!
  Inte en enda liten kisse so ställer till det!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 15. Vad roligt lille missen hade! Du får väl ge honom några egna nystan, restgarner har du säkert!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 16. Typiskt det där att manhörmen inte riktigt orkar......
  Hoppas trasslet går att reda ut.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera