söndag 18 mars 2012

Snart sand mellan tårna...Jo tack, de gick allt bra att nysta upp garnet :) Ett nystan fick Tiger behålla och det har han gått omkring med sedan igår - han gillar att bära omkring på nystan och tussar. Vet ni vad han kan mer? Jo, öppna dörrar i köket... en kväll hörde jag ett kraschande..... då hade han öppnat dörren under diskhon och satt och åt äggskal ur kompostspannen ;) Dags att köpa barnspärrar till dörrarna?!

Blev full i skratt när Monika berättade om sina katter och toarullen som låg i hela huset efter en natts bus - tja, de är allt roliga de små liven :)

Ett avbrott i Tigers vardag har varit allas resväskor - tänk så mycket kul det finns i dem!! Johanna hittade honom både i resväskan och i diverse påsar :) Bäst han passar sig så han inte kommer med till Mexico! Japp - nu är det frågan om timmar innan vi sitter på planet! packar och väger, tar bort och väger igen. Ett resetips är de stora trunkarna på hjul som säljs på Biltema, rymmer 110 liter och väger endast 2,5 kg, himla bra när totalvikten (bagage och handbagage) "bara" får vara 20 kg! Förhoppningsvis är solkrämerna slut innan vi far hem och sedan kan man ju slänga av lite grejor, för visst vill jag shoppa lite med :)

Ute är det jätteskönt vårväder! Mulet men varmt och skönt. Jag lägger ingen tid på täppan denna helgen, den fick sig en rejäl puts förra helgen och det får räcka. Det lilla jag har i vinkastet har Sofia lovat att vattna liksom sådderna av bl a Dahlior, hon är dessutom hus- och kattvakt när vi är borta, hon är hemma och ledig och laddar för sin Japanresa.
Så jag önskar alla härliga vårveckor framöver! Glöm inte att fånga dagen, fånga varje ny dags vårtecken och se naturen vakna till liv ♥
16 kommentarer:

 1. Ha en jättetrevlig resa och vilket spännande resmål, tror ni kommer ha det jättefint där och se en massa spännande.Vilken jättefin bild och färg på krokusen.

  SvaraRadera
 2. Önskar er en riktigt härlig resa med mycket sol och bad.Hoppas vi har fått bättre vårväder när ni kommer åter.Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Jag vill som de andra önska er en jätte-underbar-fantastisk resa:)) Tänk på oss här hemma någon gång då och då när du går där på stranden med sanden mellan tårna:)) Kram/Monne

  SvaraRadera
 4. Ha en underbar semester! Och njut till fullo, när ni är tillbaka har våren och värmen säkert kommit på riktigt.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Ha en riktigt skön resa!! Låter verkligen spännande. Kolla nu noga så inte lille söte kissen följer med:)):
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Härlig katt ni har fått!
  Och så ska ni åka till Mexico! Hoppas att resan blir riktigt givande! Es un país fantastico!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 7. Önskar er en underbar resa! Var rädda om er och ha det underbart härligt.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Glömde ju säga grattis i förskott!

  SvaraRadera
 9. ha en alldeles underbar resa!...

  Men, men vad är väl en Mexicoresa....suck, så avis man kan va`!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Säkert försent men ha en underbar resa!! :o)

  Kram

  SvaraRadera
 11. Underbar bild och vilken mysig kisse ni har! :) Nu är ni väl redan på väg men jag önskar ändå en fantastisk resa! Ser fram emot bilder och berättelser här när du är hemma igen.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Hoppas ni får en härlig resa! Det låter väldigt spännande med Mexico.
  kramar från Poppins

  SvaraRadera
 13. En liten sen kommentar men jag kan inte låta bli. Bilden är så vacker. Vilken härlig kontrast med det döda lövet mot den vackra krokusen

  SvaraRadera