måndag 27 februari 2012

Vårtecken!


Ja jisses vilket underbart väder vi hade i helgen! Det får kompensera dagens/måndagens väder som var snöblask.....   Vi var ju vid stugan och solen värmde alldeles underbart! Jag krattade kottar (lustigt, vid stugan har vi kottar och hemma i stan har jag ekollon, alltid är det något :)  klippte ned vresrosor, eldade lite gräs och det luktade vår lång väg! Då och då tog jag en paus och la mig på berget och blundade, lyssnade på när vågorna slog in över stranden...... härligt :)Vitrinskåpet kom på plats men jag glömde alldeles bort att ta en bild! Typiskt mig ;) Får fixa det nästa gång.

Idag har jag planterat om Dahliorna om nu fått sina karaktärsblad. Har också delat på Murgrönsviolerna, fick till hela 8 krukor!  *lycka*

Jag lyckades totalt glömma av Karin A månadsbild/moodboard  men får se om jag kan få till den i vecka, tror inte det gör något att jag halkar efter - eller hur Karin? Kan nog få till ett par snödroppar som jag hittade igår :)

Veckan blir lite "busy" men vad gör det - bara vårsolen lyser så är jag glad :)  - eller hur?!  ♥


15 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att solen lyser i morgon, man mår så himla mycket bättre när solen skiner:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta!
  Lite lustigt att det är likadant varje år, vår hos Er på andra odlingszoner än hos oss där det råder full vinter med -17 i morse, men som kompensering en fantastiskt vacker rimfrost i träden och en stor sol.
  Men... snart kommer våren även till oss :)
  Ha det gott och njut av våren! /Bea

  SvaraRadera
 3. Det låter som om du har haft en toppenhelg! Synd att du glömde fota skåpet, är nyfiken ju! ;o) Ha en underbar vecka!

  Kram

  SvaraRadera
 4. vi har haft underbar dag, solen har lyst och faktiskt värmt lite i ansiktet:)
  Ha en alldeles underbar måndag!!

  SvaraRadera
 5. Så vårigt ditt inlägg är, jag riktigt känner våren hos dej!
  Här har det varit en varm och solig helg, men dagen har varit kall och blåsig och plötsligt känns våren en bit bort.

  Hoppas solen fortsätter lysa på dej, denna upptagna vecka!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Så vårligt gott du skriver om din helg. Ska inte klaga för här är det VÅRblom i trädgården fast vi hade -5 i natt o ngr snöflingor blanda sig i regnet i sen em. Men vad gör det NU känner man våren ändå
  Ha en bra vecka
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg!
  Här har det inte krattats men klippt buskar har jag gjort. Härligt med grenhögar på gräsmattan igen!
  Jag är trött nu men det beror nog på en lättare förkylning som hoppade på mig i går kväll.

  Härligt att ha Sofia hemma ett tag innan hon reser kan jag tänka.

  Hoppas veckostarten varit bra.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, låter som ni haft en riktig vårhelg. Här var det oxå fint i helgen, men ack så kalla vindar. Igår hade vi -5 grader och idag 4 grader, så nu hoppas jag det stannar på + sidan.//Helen

  SvaraRadera
 9. Ja vädret är verkligen lite fram och tillbaks. Visst längtar man efter lite mera sol och värme nu. Jag var ute i lördags och klippte ner lite visset och tog bort gammal tall kvistar och korall kornell.Funderar på vad jag ska ha för växtlighet på framsidan.
  Har du något förslag på grönt som kan delas av både mot grannen och på framsidan av trädgården?? //Kram Karin

  SvaraRadera
 10. Det är härligt när det är vårväder och man kan vara ute. Efter idag vill man bara ha mer.
  Ha det gott!!!!

  SvaraRadera
 11. Jamen är det inte vår, så säg! Vilken härlig tid vi har framför oss, såååå kul!

  Trevlig helg, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 12. Ja idag var det vår!
  Nu är det utelivet som gäller så mycket som möjligt.
  Ha en skön helg och ladda batterierna för kommande vecka
  Annika

  SvaraRadera
 13. Godmorgon Lotta!
  Även idag skiner solen, dock med nordvindar...-2 just nu. På dagen skall det bli upp emot 7 plus så att visst är det hopp om vår...men du reser väl snart in i sommaren!? /Anja

  SvaraRadera
 14. Hejsan!
  Här är det verkligen vår och jag ska nog ta mig en tur till blåsippsstället i veckan, kanske det finns något som lossnat från dikesrenen och passar bra i en vårkruka hos mig. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 15. JA nu är våren verkligen här, helt underbart! Går och väntar på att mina chilisar ska gro, borde bli rätt snart om inte fröna var för gamla.

  Kram!

  SvaraRadera