torsdag 23 februari 2012

Om att spara vinkorkar...På Botaniska trädgården i Göteborg pågår en Orkideutställning och har ni inget för er, är den verkligen värt ett besök, jag har inte själv varit där ännu men tidigare år har det varit mysigt med ett besök, se vackra blommor och få lite växthusvärme :)

Bild från hemsidan, Botaniska trädgården, Göteborg


Läs gärna artikeln om att odla Orkidér i vinkorkar!

Ha en bra dag :)


3 kommentarer:

  1. Kul sätt att återanvända sina gamla vinkorkar på:) Har tyvärr inte "tumme" med orkidéer så det är ju bra att kunna njuta av andras samlingar;) Mikael bor ju här på Tjörn så emellanåt kan jag njuta av bl.a hans Catleyor:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Aha, det är det jag ska använda alla mina sparade vinkorkat till! Jag som funderade på att göra planteringsskyltar av dem =)

    SvaraRadera
  3. Aha!det är det man ska ha dom till...

    SvaraRadera