onsdag 18 januari 2012

Ute regn och rusk,men inomhus har jag tjuvstartat våren! Förlorade mitt hjärta i körsbärskvistar i fredags och nu har de slagit ut - allra sötaste, vita blommor, en kontrast till vädret därute som är snöblandat regn och uschliga vindar.


Ej photoshoppad bild


Under eftermiddagen på jobbet hade jag peppat mig och bestämt mig för att ta en springrunda men när vi kom hem från loppisen, så tänkte jag att "Nix, inte i det här vädret!" Jag tar ett inomhuspass i morgon istället och hoppas på bättre väder i slutet av veckan.

Jojomänsan, vi var på loppis idag, jag och Johanna och fyndade förstås! Läckra ljusstakar i ljust trä och en sittpuff i bast - får jag lite ljus så skall jag ta ett foto och visa. Blev full i skratt för när vi packade ned våra grejor på loppisen så var det två tjejer som också packade, de hade köpt en massa glas, glasskålar och annat fint. En av tjejerna berättade att hon blivit med sommarstuga och nu behövde massor av grejor och visst är loppis bästa stället att fynda till billig peng!

Själv söker jag efter ett stort vitrinskåp till sommarstugan, så där lagom charmigt och stort som tusan! Det skall vi fylla med massor av fina glas och vackra tallrikar - allt det där som behövs när man är en stor familj och inga dyrt finporslin, för ibland går glas i krasch, speciellt när man har enbart berg på utsidan men det gör ju inget om glasen kommer från loppis! Så är det någon som har ett megastort vitrinskåp till ingen nytta, så är jag intresserad :)

Köpte en påse mattrasor för 15 kr så nu skall jag se om jag hittar en stor virknål här hemma (hittade ingen på loppisen) och se om jag kan få till den där virkade korgen jag vill ha - kanske kan vi ha den i vitrinskåpet, fylld av servetter?!

Önskar er en skön onsdagskväll och glöm inte att delta i utlottningen av fröpaketet! 20 januari är det sista dagen för kommentarer - sedan skall jag lotta fram en vinnare!


♥ från mig till er


11 kommentarer:

 1. Sån härlig blommande körsbärskvist! Visst är det väl förvånande, att knopparna bara ligger i startgroparna redan o väntar på värme...Och vips fixade du till detta, så njutbart och hoppningsfullt. Det BLIR snart så här utomhus också!
  ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin kvist! Jag måste också ta in några!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Springrunda är svårt nu när det är mörkt tycker jag. Svårt att motivera mig alltså. Det blir Zumba istället och snart är förhoppningsvis träningsrummet i källaren klart och då har jag ju inte mycket att skylla på längre.

  Så fina kvistar du har. Har inte tänkt på det ännu men jag ska nog ta och titt i helgen.

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åååå....måste också ta in några kvistar. Ska till stora trädgården på fredag, där finns det gott om lite av varje :))
  Tänk om man ändå hade en sommarstuga som behövde fyllas av loppisfynd....hihi....så kul det hade varit :) Det hade dessutom legaliserat alla loppisfynd för vissa delar av familjen, jag nämner inga namn eller vilken relation men det går nog att gissa :))
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin kvist:) Jag är hopplös, varje gång jag ser utslagna kvistar som någon tagit in och visar på sin blogg tänker jag att -JA imorgon ska jag ta in några. Tror du jag kommer ihåg det?? NEHEJ inte då;( Lär inte göra det denna gången heller:) Loppisar och alla fynd man kan göra där är underbara:) Hoppas att jag snart kan åka till Antikladan i Lilla Edet för där finns allt;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Det är så underbart att ta in kvistar och tjuvstarta vårblomningen inomhus.
  I morgon ska jag göra detsamma...;-)

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 7. Åh, vad härligt med en körsbärskvist, vill också ha! :o) Loppisar är SÅ roliga men tyvärr kommer jag sällan iväg på några, finns inte så mycket tid...

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hejhej, tassar in efter en längre bloggpaus.
  Visst är det det roligaste man kan göra och gå på loppis, jag ska till en idag ;O)
  Håller tummarna att du få napp på ditt önskade stora vitrinskåp. Jag flyttade ett sådant för ett tag sedan och knäckte mitt nyckelben, men värd var det det, hehe. Nu står skåpet i kaminrummet och jag bara njuter när jag tittar på det. Ha en fin dag, Petra B.

  SvaraRadera
 9. Körsbärsblom - härligt! Får nog nypa med mig ett gäng kvistar när jag drar till kolonilotten i helgen.

  SvaraRadera
 10. So lovely!! Have a nice day! Greetings Riitta Sinikka

  SvaraRadera