söndag 15 januari 2012

Söndag


Haft en skön söndag,


photoshoppad: dragit ned mättnaden på färg och samma färgstick på alla bilder.


Tog in ljusslinga - det var på tiden! och så tittade jag på alla knoppar, vi har haft frostnätter och jag hoppas de klarar sig ifrån köldskador, tempen ser ut att hålla sig på 0-strecket nästa vecka med och blir det inte kallare än så, skall det nog gå bra.

*

Så roligt  :)  att så många vill vara med och tävla om fröpaketet! Fniss.... frågan jag hade i tävlingen var inte så svår men å andra sidan tycker jag alla skall ha en chans att vinna.

*

Måndag i morgon....... men jag ser fram emot morgondagen - faktiskt! - för i morgon startar träningen och måndag = zumba :)  Det känns i kroppen, framför allt axlarna, att det varit jullov, visserligen har benen jobbat på joggingrundorna men det är axlarna som verkligen behöver sin motion, så det blir nog bra att det blir vardag och slut på ledigheter.


Önskar er en skön söndagskväll ♥


14 kommentarer:

 1. härliga bilder,ja skönt att röra på sej lite
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 2. Vilken fin dokumentation av din söndag. Man borde ta fler "vardagskort"!
  Nej nu vill vi inte ha kall vinter. Längtar efter en tidig vår !

  SvaraRadera
 3. Ska också försöka ta in ljusslingorna i morgon, det beror lite på vädret.) I helgen har jag tränat som sjutton, inte ofta man tränat så enormt hårt inte:)) - Prat o skrattmusklerna alltså:)) Nu måste jag vila mig lite fast bara lite:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Just det! det var ju det jag skulle göra idag också.. attans oxå, men lite annat som varit viktigare har fått göras istället som t ex Cornelias födelsedagskalas.. det är högpriosaker det *ler*. Zumba ja det var ju det jag skulle börja med oxå! hmm.. eller köpa en DVD istället går ju p!Skönt att komma in i normala gängor igen, jag blir så slö och försoffad när jag har lov även om det är ljuvligt skönt med lov. Ha en riktigt skön vecka.. kram/Monica

  SvaraRadera
 5. Ja, det ser ut som en riktigt skön söndag!
  Sockerkaka gör jag alldeles för sällan.
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 6. Det ser ut att ha varit en trevlig söndag...och god :))
  Måndagen är en av veckans bästa dagar, för då rider jag på kvällen.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Ljusslingorna var det ja. Lyser fortfarande där ute. Hm...Det blir så mörkt sen men jag får väl ge mig.
  Zumba har jag varit aktiv med de senaste veckorna. Erica ska utbilda sig till instruktör nästa helg så hon har behövt öva hårt på nya passet för att vara beredd på att kunna hålla egna pass sen. Jag har hängt på varje gång. Ska ju ändå köra henne in till stan.

  Många fina bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Härlig söndag du haft! Fina bilder. Ljusslingorna får vara kvar ute ett tag till:). Duktig du är som tränar!
  En skön söndagskväll till dig också.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Har du en sådan fin citronpress? Var du på utställningen på Rhösska häromåret och såg alla citronpressar?
  Njuter av dina foton. En sådär harmonisk söndag har jag inte haft, även om den varit ganska bra ändå.

  SvaraRadera
 10. Slingorna uet är faktiskt kvar men men det sista inne åkte ner i fredags.
  Fina bilder!
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga bilder! Våra slingor är kvar ute...

  SvaraRadera
 12. Hej
  Vilka fina bilder på din Söndag!
  Hälsningar
  mOnika

  SvaraRadera
 13. Skönt ljus o härliga kompositioner du har i dina bilder !

  SvaraRadera
 14. Tyckte jag såg en bild på julrosen är det den du fick av oss? Ann Toves mamma

  SvaraRadera