lördag 21 januari 2012

Vinnare dragen!Japp, nu har jag en vinnare av fröpaketet! Tänk - det var hela 45 st som var intresserade och deltog i tävlingen - visst var min fråga lätt?  :) Vinkast är ett gammalt namn på ett växthus som är byggt mot en vägg och det som jag kallar mitt. Vill ni se ett stort vinkast, så besök Kias blogg, Vikagårdens Lustgårdar och det var hon som inspirerade mig till att välja den modellen - klart jag ville haft större men det får jag inte plats med.

Nu har vi skrivit alla deltagare på små lappar och jag drog en vinnare, som är...........   spännande?Grattis Helén med bloggen Helens Trädgårdsplätt *fanfar* och jättekul att det var du som vann, du älskar ju att så fröer!  :)

2 kommentarer:

  1. JAAAA, YEEES, f---n va kul! Blir så glad:) Min andra vinst. Vann en sådosa igår...jiihahaha:) Man kanske skulle köpa sig en trisslott! Är så nöjd....dansar o gör helikoptern...haha .KRAM!!!!

    SvaraRadera
  2. Har mailat dig min adress på den emailadressen jag har sen innan (msn). Meddela mig om du inte har samma adress. Kram Helen

    SvaraRadera