tisdag 3 januari 2012

Roligare än så här......blir det inte idag! Om jag skriver...... storm? horisontalt regn? Förvånad - icke! Jag är ju ledig!

Tog en bild på p-däcket på jobbet när jag åkte hem, svart & blött. Det blir ingen rastning av Tiger idag inte! Visst kommer han att bli skogstokig och fara runt som ett jehu inomhus men jag går INTE UT!
Jag tänder en brasa - har ni ingen öppen spis, kan ni skaffa er en HÄR, sätter mig med ljudbok "Kråkflickan" - grymt bra och stickning, Tiger får väl rulla upp några garnnystan....... :)

Livet med en kattunge är inte lungt, precis just nu far han runt i "arbetsrummet" och råkade ställa sig på symaskinstrampan och maskinen satte igång - undra vem som blev räddast - jag eller Tiger! Dessutom tyckte han det var kul, för han gick dit igen...... :)


♥ från mig till Er


9 kommentarer:

 1. Hualigen vi har åxå storm och regn,vilka hyss han ställer till med den lilla tigern
  Ha det så mysigt, maggan

  SvaraRadera
 2. Haha kattungar kan vara som små monster när de inte har fått utlopp för sin energi;)) Men de är väldigt söta monster så man förlåter nästan vad som helst. Nu är det inte speciellt trevligt att vistas ute, jag var tvungen att åka en sväng till affären för jag kom på att torrfodret till katterna var slut, de hade inte blivit så glada på mig i morgon bitti om de inte fått sin mat:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Det är riktigt otrevligt väder ute. Hihi, vad söt han är Tiger!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är tacksam för att vår lilla kisse har börjat lugna ner sig, men som sprallig 1½ åring så är det svårt emellanåt. Hon far som en skottspole och flänger över stolar och soffor... och jag bara suckar.

  SvaraRadera
 5. Jadu, inte vill man ut i detta vädret! Här låter det som storm ute - igen! Tröttsamt väder, men glad är jag, att det inte kommer snö ner utan regn, faktiskt. Och glad så länge strömmen finns kvar...
  Tyvärr är det jobbdag imorgon...
  Ha det gott vid brasan!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Tja som hundägare är det bara att knaa ut i stormen,,men inte ens de vill ut,,

  Ha det gott med innemys kram Monica

  SvaraRadera
 7. Hihihi, vilken busig kattunge! :o) Här blåser det också men inte alls så mycket som det verkar göra hos er.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hihi....undrar om man kan hitta akvarier också.....
  Vår hund ligger under kuddarna i sängen och gömmer sig för att slippa gå ut i ovädret....men det måste ju bli en liten runda innan natten, så man slipper obehagliga överaskningar i morgonbitti.....
  Ha det bra )

  SvaraRadera