onsdag 4 januari 2012

Funderar på...


om jag skall ta en tur till färgaffären, köpa en burk färg och måla om en vägg i köket? Jag gillar naturfärger och har hittat en fin palett:
den blå-gråa som fondvägg och detaljer i de andra färgerna - vad tror ni?

8 kommentarer:

 1. Snygga färger ihop:) Tycker du ska göra slag i saken:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Underbara färger/toner! Kommer bli så snygg. Själv ska jag på en liten loppistur nu. Ha det bra i blåsten! Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  God fortsättning och klart du ska ta en tur till färgaffären, för måla är som att rensa rofyllt och man blir så glad åt resultatet. Ja du smått är ibland besvärligt att passa, men så roligt. Ja nu kan jag inte vara barnvakt åt katter men jag åker gärna upp och kramar barnbarnet. Vilken storm ni verkar ha haft och det har blåst mycket här också, men det ska visst komma värre nu åt kvällen. Tur man har kamin och nergrävda elkablar, för i byn brevid har de som oftas strömavbrott. Hoppas du kan njuta några dagar vid havet och bältet skulle göra tt jag flöt bättre. Det gick inget vidare så jag har provat floating igen och håller i mig tills vattnet lugnat sig och vid vaket tillstånd går det bra, så nu kan kärringen röra sig bättre och blir då dessutom på bättre humör.
  Ha det gott däröver, Karina.

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt trevligt med besök i färgaffären:). Jag har gjort flera den senaste månaden.
  Fina färger som harmonierar. Jag är själv inne på samma spår. Har målat vägg i den ljusa och funderar på att måla en sekretär i den högra, inte riktigt samma färg förstås, men liknande.
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga färger! Själv har jag målat om vår tvättstuga idag (sambon var visst med på ett hörn också) från mörblått tak och turkosa väggar till vitt! Ååååh, vad fräscht det blev.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Kommer att bli snyggt,det är så himmla kul att snygga till hemma,ha det så gott,maggan

  SvaraRadera