måndag 2 januari 2012

För ett år sedan,då var det minsann vinter och massor av snö! Lite lagom mysigt men också himla besvärligt i trafiken.
Idag efter jobbet gick jag ut och rastade Tiger igen - himla sjå att rasta katt i koppel men han skall snart åka hem, så det är ingen ide att vänja honom att vara ute utan koppel, så vi krattade lite löv idag med - jag krattar och Tiger anfaller lövhögen :)

Jag räfsar runt i rabatterna för att hitta några snödroppar att sätta i kruka och ha i lilla växthuset, kan ana små gröna spiror men lite för små att greppa med spaden - någon vecka till kanske om det inte blir för kallt.

Nu är det en dag kvar att jobba, sedan är jag långledig! Får klura lite på vad jag skall göra - hemma eller stugan vid havet :)

♥ från mig till er  
 
 

16 kommentarer:

 1. Jag längtar verkligen inte efter snö, men jag måste tillstå att din bild är mycket vacker!

  SvaraRadera
 2. Låter härligt med några dagar vid havet:). Så söt han är Tiger! Det är så klafsigt i trädgården, så det blir inte mycket gjort där. Ser inga snödroppar där jag hade förra året tyvärr.
  Ha en skön ledighet!
  Kram

  SvaraRadera
 3. vist är det en otrolig skillnad på vädret nu och för ett år sedan då i Januari hade vi haft snö i 2månader,gullig Tiger du passar
  Ha det så bra,maggan

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år, Lotta och tack för året som gick:) Här har krokusbladen tittat upp redan och det är underbart!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vi har passat vårt lilla barnbarn i 4 dagar från 10 på förmiddagen till ca 3 på eftermiddagen blir INTE mycket annat gjort kan jag säga men GUUUUD vad massa pussar man fått:)) I morgon hoppas jag att vi (Göran o jag) kan börja att grusa upp gångarna i förträdgården:) Bra att ha fått gjort så mycket som möjligt innan våren. Det är underbart tycker jag att vädret är så milt att man kan både kratta löv och grusa gångar så någon snö vill jag då rakt inte ha nu;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Ja det är lite skillnad. :) Saknar ljuset snön ger men har det inte kommit nu så kan det stanna borta.

  Ha en skön långledighet!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Ja du vilken skillnad det är. Jag vill ha snö NU
  Söt lite katt.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 8. Detta längtar jag till. Bra mycket trevligare än detta gråväder vi har nu.

  Jag fortsätter min ledighet fram till nästa måndag, så skönt!

  Tack, Lotta, för fina ord hos mej!

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Visst är det vackert med all snön men jag är inte riktigt sugen på snö nu.......
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 10. Så vacker bild med den fina spaljen.

  I helgen var det snö och frostigt kallt, idag kom regn.
  Imorgon spås det winterland, igen.

  Ha det gott. // Lissen

  SvaraRadera
 11. Om du vill kan du få komma och hämta snö från min tomt:) Jag har så det räcker så här är det inte tal om att kratta löv här slottar vi snö:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 12. Vill inte ha snö...men på bild är det vackert
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 13. På ett sätt saknar jag snön - det blir ljusare och man kan åka skidor. Men eftersom jag är beroende av min cykel så är jag glad att det är snöfritt... faktiskt. Fast lite pulkaåkning med barnen hade ju varit roligt. Å andra sidan är ju inte vintern slut än på länge... vem vet, det kanske slår till och blir smällkallt rätt som det är.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 14. Vacker vinterbild! Ha det gott vad du nu beslutar dig att göra:)

  SvaraRadera