söndag 1 januari 2012

Dagens uppdateringDet bidde ingen promenix, istället tog jag med mig Sofias kattunge Tiger ut i trädgården, han behöver verkligen göra sig av med sin energi! Vi är kattvakt denna veckan, Sofia har firat nyår i Sunne och där fanns det minsann snö!


Jag tror det kan bli en riktigt bra trädgårdskatt av honom :) Han gillar verkligen att kratta löv! och det ägnade vi oss åt i två timmar. Visst var det blött men det är ok med ett lätt duggregn. Jag hittade lökar som är på väg upp men de fick fortsätta ha lövtäcket på sig.

Buxbom i kruka som jag ställt mot husväggen ser ut att må bra - jag hoppas innerligt att jag inte fått Buxbomsjukan, hitills har jag inte hittat några angrepp men det får tiden utvisa.
Pratade med närmsta grannen en stund och de hade haft inbrott i går kväll! Vid 23-tiden gick larmet och då avbröt tjuvarna inbrottet, men de fortsatte till andra hus i området. Läskigt för vi var ju hemma och huset ligger tätt - jag kan se grannens entredörr från vårt vardagsrumsfönster, de hade försökt ta sig in på baksidan, mot skogen där det är mörkt. Vår hyresgäst som är polis, berättade idag att det var en riktig räd i vårt område - hua mig vad ruskigt! Nu får vi vara noga med att låsa dörrarna och jag är glad att vi har utomhuslampor på baksidan, sådana där med rörelsedetektor, de tänds t.o.m när katterna passerar utmed husväggen. Ruskigt att komma hem och upptäcka att någon varit där......

Nu blir det film och lite stickning - stickar andra paret söndagsvantar, ett par till mig själv.

Önskar er en skön kväll ♥6 kommentarer:

 1. Usch va obehagligt med inbrott så nära. Det kändes inte jättekul att åka hemifrån i går kväll faktiskt. Jag är så nojjig när det gäller inbrott. Vi har ju visserligen Ronja...

  Vilken härlig förstadag du haft med trädgårdssysslor i kattsällskap.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jeg bruger dagen i dag på at kigge forbi de mange fine blogge og kom lige forbi din.

  Hermed et forsinket godt nytår til dig og dine.

  Jeg kan desværre ikke se dine billeder. Der er KUN et x.

  SvaraRadera
 3. Usch ja vi har åxå haft en inbrotts våg här i Jönköpingstrakten varje morron har nyheterna rapporterat om minst 5-6inbrott kvällen innan,bara under December har det varit 80 inbrott i villor
  GOD fortsättning
  maggan

  SvaraRadera
 4. Åh fy vad trist. Låter inte alls roligt. Tur i oturen att ni har en polis som granne! :) Tyvärr vet jag själv vad det innebär att komma hem efter att tjuvar varit inne. Själv var jag bara 11 år och det påverkade mig länge.

  Hoppas ni hade en fin avslutning på 2011 i övrigt och att dagen varit skön. Gott nytt år!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Ruskigt med inbrott. Har vänner som bor i Jkp. Dom har berättat om inbrotten. Fick vi inte se någon vacker bild på kissen som är ute o krattat löv. Dom är duktiga dom små liven. Kram Lisa.

  SvaraRadera
 6. Mysigt sällskap i trädgården!
  Otrevligt värre med inbrott. Usch!

  SvaraRadera