tisdag 6 december 2011

Snö - check!Häpp, nu kom den! Första snön! Inte var det mycket som kom, men det är snö! ♥
När jag åkte hem från jobbet, tänkte jag att nu får jag se ljusslingorna lysa i snön men det var som så att när jag kom in på vår gata, så var allt nattsvart!! Någon hade stängt av strömmen! Det är inte ofta vi har strömavbrott i city, inte ens när det stormar blir det strömavbrott *applåd för energiverken* men idag?? Jag som hade tänkt mig en vacker vy med snötäckta ljusslingor när jag steg ur bilen... i väskan en urladdad mobil..... och i stort behov av dusch och mat efter dagens träningspass  :(

Å andra sidan var det fint att komma hem för Johanna och maken hade tänt massor av levande ljus, det lyste i fönstren och brasan var tänd :)

Efter en timme kom strömmen tillbaka och allt var som vanligt igen :)  Så nu väntar jag på att vattnet skall bli varmt och få mat i magen.

Så så kan det gå en helt vanlig tisdag..... :)

8 kommentarer:

 1. Korta avbrott kan vara lite mysigt pga. stearinljus och tystnaden.
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Ja det var kul med lite vitt idag! Hoppas det kommer mer, lite lagom är ju fint men inte alltför mycket... :) Skönt att strömavbrottet inte varade så länge!

  Ang jul-en som du skriver om tidigare, vi har alltid haft gran men i år funderar vi på att ha en liten bordsgran istället för en stor, tror det funkar bättre med bebis... :) Har sett att det finns på Blomsterlandet.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Meeen, jag vill ju också ha snö!!!

  Strömavbrott har vi så fort det närmar sig storm men så har vi ju luftledningar fortfarande.

  Kan du önska snö igen så får vi se om den kommer hit också?

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Man får springa ut i pyjamas för att hinna fota snö här, jo, batterbrist är inte kul när man är på juligt Liseberg med sitt barnbarn heller...

  SvaraRadera
 5. Åh nu öser regnet ner Lotta och imorse, vilket hagel som kom. Och halkan. Nä, jag säger nej tack till vädret just nu. Märkligt med strömavbrottet, tur att det inte varade så länge. :) Ha en skön vecka!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Vacker bild på snö - som så många av dina andra bilder. Gillar idén med filtfigurer i fönstret. Hoppas du får snö till den 24e.

  SvaraRadera
 7. Vi fik den første sne natten til i går. Så vinteren banker på.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera
 8. så ni fick lite snö,strömavbrott var det många år sedan det var här hemma, men i helgen då jag besökte dottern som bor utanför Mölnlycke var det strömavbrott i flera timmar på Lördagsmorronen,ha det så gott,maggan

  SvaraRadera