måndag 5 december 2011

Bra att ha

Efter stormen så har det ramlat ned en gren från björken, först tänkte jag slänga upp den i skogen men så tänkte jag att jag kan säkert göra något roligt av den :)


Ideér hittar jag på Pinterest, ett jättebra ställe att samla bilder som man hittar på nätet, och det bästa av allt är att man sparar länken till bloggen/websidan, där man hittade bilden - hur många gånger har man inte sparat en bild och tänkt att man skulle titta in på bloggen/websidan igen för att se om de finns något annat kul, och så har man ingen adress. Eller så har man sparat en massa favoritadresser i datorn och allt blir bara en mishmash.

Har man en gren till övers, kan man ju göra något sånt här:Jag har gjort en egen "christmas-mapp" och klickar ni HÄR, så kan ni se vad jag gillar :)


Gissa om jag blev förvånad när solen lyste idag! Blev alldeles bländad när jag gick i korridoren på jobbet :) Med klart väder följer kyla och i morse när jag körde till jobbet var det glashalt! Jisses - jag  kröp i 50 på vägarna för att vara säker på att komma fram! ´men jag hoppas fortfarande på snöfall i veckan..... :)


10 kommentarer:

 1. Enkelt men smukt.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera
 2. Egenhändigt gjort pynt och pyssel är så himla roligt, väldigt snyggt och enkelt med en ljusslinga:) I morgon kommer nog snön Lotta. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Där fanns ju hur mycket fint som helst och då tittade jag ändå bara på "din" sida.

  Har lite problem med att omsätta all inspiration ibland. Vill mycket men kommer inte till skott.

  Tack för tips om sidan.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Fniss...det bor en liten samlare i dig också tror jag :)
  Bra att ha ifall att pyssel ådran rinner till !
  Fina länkar med massor av inspiration!
  Fyy... för glashala vägar, men också här var väglaget dåligt idag (om än inte glashalt, trots det blev jag tvungen att ta mig ut på ärenden.
  Hoppas du får fin morgndag! /Bea

  SvaraRadera
 5. Under söndagens blåsiga och gråa skogspromenad spanade jag efter en gren som jag vill ha inne...hittade ingen fin.

  Så mycket fint det fanns i din julmapp och så mycket kreativitet det finns där ute. Vad gjorde man av alla idéer innan man kunde dela dem med andra såhär, det som ju är en av tjusningarna med bloggande?!

  Ha det fint och fortsätt ta det lugnt ute på vägen!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Pinteerest...ska jag lägga på minnet.
  Det är ofta man ser saker som man vill göra och nästan lika ofta glömmer jag bort var jag såg vad.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Enkelt och jättefint.
  Så kreativ du är......

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Tack för den lysande ide´n. Själv hittade jag rostig taggtråd i skogen i höstas som naturligtvis fick följa med hem. Jag hade tänkt forma den till en boll och ha ljusgirlang i. Fast nu har jag tänkt om och funderar på ett hjärta istället.
  Gå försiktigt i halkan!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 9. Pinteerest ligger nu i mina favoriter,du kan få lite snö av oss,ha det så bra,maggan

  SvaraRadera