tisdag 13 december 2011

11-12-13

Måste bara skriva något idag när det är så roligt datum:  11-12-13  :)

Så det blir en kortis, precis hemkommen efter att ha testat ett vattengympapass - det kändes inte så jobbigt i vattnet men det känns säkert i morgon, hur det var :) På vårt jobb har vi förmånen att kunna gå till "sjukgymnastiken" där det finns friskvårdspass flera gånger/vecka, tex Zumba, styrketräning i eget tempo, cirkelträning (styrketräning i grupp och ledare), gympapass, corpass och vattengympa. Är någon träning inställd pga sjukdom (som idag) så kan man delta i annat pass - och allt detta för endast 500 kr/termin. Ännu bättre är att det börjar precis efter arbetsdagens slut, så det finns inte en chans att smita undan ;)

Så nu sitter jag här med en kopp Te, funderar på vad jag skall ta med mig till "stickjyntan" i morgon kväll - fortsätta med "söndagsvanten" eller kanske tjuvstarta på Matilda:Tror detta kan vara en bra nybörjarvante vad gäller mönsterstickning med garn i olika färger, jag har köpt fint ullgarn i färgerna grått och vitt på Rusta - av alla ställen - men läst mig till att garnet Novita, 7 bröder skall vara ett riktigt bra ullgarn, 75% ull och maskintvätt.

Rätt ok att sitta och slappa och lyssna om vinden därute ökar - det varnas för oväder igen - suck....... vad är det för vinter vi har i år då?! Storm och regn nästan varje vecka, jag som vill ha snö!!!!

Så håll i hatten och paraplyt!  Ha det bäst ♥

11 kommentarer:

 1. har inte enns tänkt på dagens datum men nu när du säger det så det ju kul,vi får masage med rabattpris på vårat jobb,och går en gång i månaden,det har gjort underverk med min sönder grävda rygg,ha det så kul på juntan,maggan

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fin mönstervante och tycker att du skall testa på den stickningen.
  Sju bröder stickas det mycket av hos oss, välbeprövat garn och håller tvätt.
  Roligt datum som jag inte ens tänkt på innan.
  Trevlig kväll! /Bea

  SvaraRadera
 3. Här är en till som inte har tänkt på dagens datum. Men det ser kul ut i skrift :=)

  Snygga vantar, vad duktig du är som kan sticka sånt.

  Trevlig Luciakväll!

  SvaraRadera
 4. Nybörjarvante??? Vad är jag då, gröngölingarnas gröngöling? Ha!
  På jullovet ska jag försöka virka min mössa klar. Den är svart och det är stört omöjligt att virka i svart på kvällarna.

  Hoppas ni inte blåser bort.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. När jag var 20 stickade jag, med stor möda, en rosa mohairtröja. Så stolt att jag lyckades!

  En tvätt senare var den fem storlekar för liten...
  ...jag har inte stickat sedan dess.

  Söndagsvantarna och Matilda är fina båda två, lyckliga du som kan, och har tålamodet, att sticka.

  Ha en fin Luciakväll!

  Kramar/ Lena

  SvaraRadera
 6. Ja det var ett roligt datum !
  Här är en till som är trött på blåst. Låter som ni har det mysigt iallafall. Snön kommer skall du se.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 7. Finns det garn på Rusta? Och bra garn dessutom. Undrar om det finns på mitt lokala Rusta också....
  Det är kul att sticka men jag har lite svårt att få saker färdiga av nån anledning. Det kan inte vara för at jag börjar på något nytt innan det första är klart, absolut inte.....
  datumet har jag inte alls tänkt på....nästan lika magiskt som 11-11-11
  ha det bra :)

  SvaraRadera
 8. Alltid bra att kunna få möjlighet att röra på sig! Även om jag själv är mitt i ett "Skov" vad det gäller lederna men skit samma det ordnar sig nog:) Tänka sig att i dag köpte jag garn och en virknål och vi får se vad det blir:)) Har givit mig sjutton på att jag ska börja med att både stick och virka igen:)) Ha det got/Monne

  SvaraRadera
 9. Vilken bra löneförmån och bara 500 kr. skulle jag inte tacka nej till.
  dagens datum har jag inte täkt på men det vart ju häftigt 11-12-13//Britt

  SvaraRadera
 10. Skulle du inte ha lagt upp inlägget kl 14:15 ??? ;)
  11-12-13 14:15 Tänk vad kul det är med siffror!

  Tihi... Alltid kul att påbörja nya projekt! Fina vantar detta med!
  Själv är jag snart färdig med mitt sista privata stickprojekt som är påbörjat !!! Så nu funderar jag lite hit och dit vad jag ska påbörja härnäst!
  (stickar i butiken med, men det är en annan historia!)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 11. Här regnar det inte men det är grått och trökigt och jag vet inte vad. Nu får det allt komma snö! Vattengympa har jag varit två gånger i mitt liv och det var ju himla skönt ända tills jag fick världens sendrag i foten (båda gångerna) sen har jag aldrig mer gått.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera