lördag 10 september 2011

Lastpallar och vad man kan göra en regnig dag :)

Ingen har väl missat trenden att bygga möbler av gamla lastpallar?! Jag har själv varit inne på tanken och nämnt för "min snickare" att "det vore fint att ha....."tänk om vi du kunde bygga......  men det har aldrig kommit längre än tanken ;) Får väl räcka att jag släpar hem gamla kabelrullar! Hur som helst - maken sitter och surfar och hittar den här filmen:Hans kommentar "bastun var fin"  :)11 kommentarer:

 1. Många skojsiga grejer och en och annan riktigt fyndig lösning!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. En del grejer var ju riktigt fina. Tänk vad mycket man kan göra med dem, det är bara fantasin som stoppar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Guuud vilken härlig film - så mycket kreativitet det finns! Jag är sugen på att göra ett soffbord av en lastpall sen jag såg House Doctors fina bord förra säsongen. Ska nog göra slag i saken nu!
  Blir det bastubyge hos er i helgen då? ;)
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Oj, det där ser avancerat ut minsann!

  Så fint du gjort med headern.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad mycket man kan göra med pallarna//Britt

  SvaraRadera
 6. Ja oj vad mycket fint man(?) kan göra.....
  Jag hittade massor av vill ha grejor i filmen.
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 7. Ja har man en snickare i familjen så var det väl en hel del som kunde komma till nytta.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Tack snälla du för din kommentar med växthustips. Har tittat på ditt lilla vinkast nu och fått så mycket inspiration så det är inte klokt! Nu ska jag suga på den här karamellen under vintern, och sen vill jag gärna konsultera dig innan jag gör slag i saken. Är helt upprymd, tänk om min växthusdröm kan bli verklighet! Kram Hanna

  SvaraRadera
 9. Vi har sedan tidigare gjort lövkomposter av lastpallarna, men sedan baara ett par veckor tillbaka ståtar nu tv-rummet med ett alldeles "nytt" soffbord av en lastpall! :)

  SvaraRadera
 10. Oj den filmen var kul! Tror jag "lånar" den till min blogg:)
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 11. En del saker var jättefina. Synd bara att man aldrig hann se dem ordentligt eftersom filmen rullar väldigt snabbt

  SvaraRadera