söndag 28 augusti 2011

Impulsköp

.

Jag var på stan i fredags och blev förälskad i en poncho! Var helt tvungen att ha den.... ;) Underbar att vira in sig i kall morgon eller kylig kväll - och så har den en liten luva - gott att ha när det blåser.

Poncho från Cubus 199 kr.

Jag har en poncho som är nougatfärgad och som dottern köpte till mig i fjol, den har jag använt nästan dagligen i ett år, sommartid som vintertid. Förresten - har jag berättat att jag har turen att ha "personal shopper"? Båda döttrarna tänker ofta på sin mamma när de är i stan men det är mestadels Johanna som hittar precis det som jag vill ha ;) Ibland blir det överraskningar, ibland får jag ett MMS med en bild och en fråga: "skall jag köpa den till dig?"
Det lustiga är att vi tre ofta har samma smak - ofta finns det samma plagg i olika färger i våra garderober :)

Fast idag hade jag haft behov av en regnponcho!!!! Jisses vilket väder vi haft! Åska och regn i går och regnskurar idag söndag - och jag har inte fått gjort någonting på utsidan - å andra sidan är det rätt gott att vara lat inomhus :)

10 kommentarer:

 1. vilken tur du har som har omtänksamma döttrar :)

  SvaraRadera
 2. Haha, min yngsta har mig som "personal shopper" vilket hon tycker är suveränt. Våra tjejer och jag har däremot helt olika klädsmak =P Så pass att de plagg min ena dotter köper klassar jag som tantkläder när jag går i butiken men hon är SÅÅÅÅ snygg i dem! Och det finns då rakt inget tantigt när henne, tvärtom "sssss" Hoppas du får en fin söndag vädret till trots / Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Mmm underbar! Jag fick en poncho frå chile härom veckan som jag bara älskar!!!
  EN äkta mao.
  Linda

  SvaraRadera
 4. Härligt med den sköna ponchon!
  Till skillnad från dig har vi otroligt fint väder, lite ovanligt faktiskt!
  Tyvärr, måste jag iväg till jobbet nu, trots att jag helst hade stannat hemma i solstolen idag ;)
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 5. Vad fint att de tänker på dig när de shoppar! Min dotter och jag har också samma smak så vi brukar bytlåna kläder, väskor och skor med varandra. Mycket praktiskt! Tyvärr bor vi 40 mil från varandra så det blir ju inte sååå ofta.
  Här är det varmt men ostadigt med regnskurar och blåst.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. Vad gott med poncho. Impulsköp är oftast dom bästa köpen.
  Jag har oxå en dotter som är min personal shopper. Mycket smidigt när man har samma klädsmak. Vi går dessutom ofta i varandras garderober./Knatten

  SvaraRadera
 7. Poncho med luva låter helpraktist. Ja, nog ett måste för hösten faktist.
  Bra shoppat!

  Kram,

  Annelie

  SvaraRadera
 8. Fin!
  Jag har en svart och skulle gärna vilja ha en beige också. Ska kolla i Ullared efter det när vi ska dit om ett par veckor.

  Det verkar som att vi haft väldigt olika väder i vårt land i helgen. Vissa har haft det kanonbra och andra har haft åska och ösregn. Här har det varit lite mitt emellan tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. En poncho skulle kanske vara mysigt att ha:) Jag och dottern har inte speciellt lika smak, bara ibland:)) Här har det också regnat som sjutton men just nu är det uppehåll. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 10. Den verkar ju urläcker. Betr regnkläder, var jag på en marknad när det började regna nåt otroligt. Den enda jag kunde hitta att köpa, var en sån som syns på 3 mils avstånde, vidrig färg, men skyddar mot regnet.
  Kram

  SvaraRadera