fredag 15 juli 2011

Doftande pyssel

I går eftermiddag/kväll så vräkte regnet ned och efter att ha läst Marie´s blogg fick jag inspiration till Lavendelpyssel.


Beskrivning hittade jag HÄR. Nu skall jag knåpa ihop en till, det tog sin tid men det blev fint :)



12 kommentarer:

  1. Ja, detta är en klassiker...förr kallades dessa för lavendeldockor (i a f här där jag bor) och man la dem i linneskåpet... Härligt pyssel och så fin din docka blev!

    Kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera
  2. Oh så söt! Ser väldigt pyssligt ut, förstår att det tar lite tid men vad fint! Får spara beskrivningen till nån regnig dag när G sover... :-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Mmmmm...vilket mysigt pyssel.
    HA det bra :)

    SvaraRadera
  4. Åhh...så sött! Nu får jag säkert vänta ett par år till, innan jag har så det räcker till en så fin bukett.
    Må gott! /Bea

    SvaraRadera
  5. Sånt är mysigt att göra när det regnar. Ska bara komma på det också. Jag glömmer oftast sådant och sätter mig helt enkelt med en bok när det regnar, eller bakar jag något.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Åh så sött! Det får jag lust att testa. :) Hoppas ni har det gott och njuter av solen som skiner så härligt idag. Ser ut att bli regn framöver. Kram Karin

    SvaraRadera
  7. Vilken trevlig och inspirerande blogg jag hamnade på nu! :)
    Blir gärna följare - jag vill se mer! ;)
    Ha en fortsatt bra söndag!
    ...Den som hade haft lavendel..!

    SvaraRadera
  8. Mycket trevligt pyssel nu när Lavendeln är i blom...Men jag är nyfiken på hur det går med din stubbe från förra inlägget...jag undrar om du sätter hjul på den eller vad det kan bli....

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  9. Kära Lotta, pysslar som vanligt och så njöt jag av din tårta från stugan så jag måste också ner och göra en jordgubbstårta nu - MUMS.

    Det är undebart med bloggvänner och så hilma kul att få lite växter av dem. Jag tittade in till Linda (kermik) i helgen och med mig hem hade jag lite jättevädd och så blev den en kort sväng till Monne och Göran på Tjörn och där fick jag en helt fantastisk fuxia med väldigt uddda färg. Så roligt med minne till sina blommor.

    Jag fotade en japansk lykta hos dig, för länge sedan och den har jag nu sålt som förstoring till en som hade väldigt starka minne förknippad med just japansk lykta.
    Kram på dig och jag hopps vi ses i år.
    /MB

    SvaraRadera
  10. Jättefint! Kul att du blev inspirerad....din ser mycket finare ut än min... :) Ska nog använda ett smalare band nästa gång.

    Och tack för länkningen :)

    Kram Marie

    SvaraRadera
  11. Nu blommar lavendeln så fint och ditt pyssel gillade jag//Britt

    SvaraRadera