tisdag 19 juli 2011

Ögonblick

.

Lite segt på bloggfronten - kan det bero på att jag är på väg att gå ned i varv inför ledigheten? Ja, så är det nog :) Kameran ligger oftast på sekretären - dumt nog för det är ju så roligt att fota ögonblicksbilder. Förra helgen när vi var ute med båten hade vi en underbar helg och jag försökte fånga så många ögonblick jag kunde, de där små som gör hela dagen.

*
*
*
*
*
*

Tänkte jag skulle försöka fånga en dag i veckan, i bild - helt oplanerade ögonblicksbilder - för att minnas och inte låta dagarna flyta ihop. I morgon är det en helt vanlig onsdag men kameran skall få vara med mig hela dagen, den får nog följa med en sväng till jobbet med :)

9 kommentarer:

 1. Härliga bilder.....förutom ciggen då:)/Helen

  SvaraRadera
 2. Fina somriga bildcollage. En sån toppenidé med att fånga en dag... i veckan. Det är så jag skulle vilja låna den idén av dig...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Härliga vykort.....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Så somrigt härligt! Oemotståndligt!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken somrig bildkavalkad! Läckert! Njut av ledigheten du har framför dej!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder ska nog knycka iden med att ta kort en hel dag och spara för vinterns tittningar . Jag börjar i morgon det blir en jobbar dag.//Britt

  SvaraRadera
 7. Vilka maffiga bilder Lotta!/Anja

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder, dom ger verkligen en känsla av frihet och avkoppling, precis samma känsla infinner sig när jag kör förbi hamnen i Borgholm och ser alla båtarna det ser så avkopplande ut och en total frihet, ja lite sugen på båt kan jag bli då men min sjösjuka kommer snabb över mig, fiskardotter å allt men som sagt det ser så rogivande ut :) Ha en skön semester.

  SvaraRadera