torsdag 9 juni 2011

Tankerutor

Idag kom mitt efterlängtade paket, har länge önskat mig "tankerutor" och nu när jag fått upp mitt armeringsnät så beställde jag dem ifrån Trådspira - titta så fint det blev! (grannens trädgård är det som syns bakom spaljen)


Tycker om när det är lagom med "saker och ting" i trädgården, de skall förhöja men inte ta blicken ifrån helheten.


Under tankerutorna finns en annan ruta:Aklejrutan slog ut idag - de är så söta med de små blommorna och skira blad. Det händer mycket i täppan nu och var stund ute är så skön och avkopplande. Dagens regn var välbehövligt för växterna, jag har som alla andra gissar jag - nyplanterade växter som behöver massor med vatten :)

I morgon är det fredag och det är skönt - ledig helg att se fram emot ♥13 kommentarer:

 1. SÅ fina rutor! Gillar dem väldigt mycket. När jag jobbade i växthus hade vi något liknande men "hemmagjorda", inplastade bara. Då hade vi olika talande texter/ordspråk. Nu fick jag något att tänka på.

  Japp, fredag i morgon och jag har halv dag. Sen har jag bara fyra eller fem dagar kvar.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, de var fina tankerutor. Måste kolla!!! Skulle passa hos mig! Nu ska jag gå en prommis i min trädgård och se om mannen skött sig när jag varit i vattenhålet......Här är stekhett!
  Carin

  SvaraRadera
 3. Sådana typ av "rutor" såg jag första gången på STA:s riksmöte i Hudiksvall:)) Har sedan dess funderat och tänkt i olika banor och nu tror jag att jag har kommit på en egen variant;)) Det blev väldigt snyggt i din armeringsmatta;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Så himla vackert! Men vet du... jag tycker nästan den levande rutan är vackrast. ;)
  Jag har nog missat att gratulera dig till tredjeplatsen i isabellas bloggtävling. Den är du så väl värd med din underbara blogg.
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Fina! Gillar det sparsmakade pyntet. Fast gillade ett annat armeringsnät dekorerat med stickade/virkade lappar i väldigt mycket också. Men först måste jag ju skaffa armeringsmatta.

  SvaraRadera
 6. Kul att se de fina rutorna i armeringsnätet, har själv tänkt beställa dem så det var fint att se dem "på plats". Ett stort grattis till 3e platsen, den är du väl värd :)

  SvaraRadera
 7. Tre rutor som pryder sin plats!!!! Liksom den andra rutan, vad du var vitsig idag!!!

  Ha en go helg!
  /Ruben

  SvaraRadera
 8. Vilken bra idé och så fint det kan bli med små "ting" lite här och där.

  SvaraRadera
 9. Jag gillar alla dina rutor. Men blommar den redan! Tankerutorna säljer jag i butiken och de är helt underbara! Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera
 10. Men du vilken tur att du visade dina rutor jag har ju också köpt rutor men glömt av dem var har jag nu lagt dem? Måste leta//Britt

  SvaraRadera
 11. Ja det var fina 'lagoma' pynt! Jag gillar oxå lite pynt, men maken är absolut icke pyntig alls så jag får helt enkelt låta små grejer dyka upp lite pö om pö. Då märks det inte...

  /Lillianna

  SvaraRadera
 12. Vilken fin blogg du har. Har kikat runt lite...

  Ditt "plank" med rutor mot grannen är precis det jag sökt. Knycker den idén., Tack:)

  Trevlig helg. Marie

  SvaraRadera