torsdag 9 juni 2011

I lilla växthuset är det mysigt att vara när det är mulet eller när regnet faller - tänder ljuslyktor och gosar till mig :) Nu är det bättre med plats när sådder är utflyttade och planterade i rabatter och krukor. Tomaterna är planterade i jordbädde noch när gurkorna vuxit till sig, får de också komma på plats - var lite sen med sådden men så kan det bli ibland när man inte hinner med :)


Nu väntar jag på att pelargonerna skall växa till sig - alla krukor är skott som jag fått av bloggvän tidigt i våras - och nu får de banne mig sätta fart så jag kan få se hur de ser ut när de blommar!


Vindruvorna ( Carina - kan det vara Himrod?) har många kart i år och jag hoppas få sitta i korgstolen och mumsa på dem i augusti-september :)

9 kommentarer:

 1. Så fint du har i ditt växthus.Förstår att det är mysigt där när regnet knattrar på rutorna.

  SvaraRadera
 2. Det ser så mysigt ut och du har ju plats att sitta fastän det inte är så stort...
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Ser så fint och prydligt ut där inne!
  Tittade på dina föregående inlägg (fina bilder)men alla bilder syns inte men det beror väl på min data antar jag.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen ordning coh redan där inne och stor mysfaktor! Det låter som en dröm att kunna sitta där inne och käka egna druvor. :)

  Jag har också allt för mycket slänt och det är svårjobbat. Jag hoppas Johannas lösning blir bra!

  SvaraRadera
 5. Mysigt! Det är något visst att få sitta inne i växthuset och höra regnet utanför. har tagit mig tid och kikat tillbaka på dina tidigare inlägg så mycket vackra bilder och inspiration. Din blogg är så fin!
  ha det gott!
  Kram Pella

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt det ser ut i ditt vinkast. Det ser riktigt rymligt ut, men det kanske beror på ditt smarta sätt att använda ytorna på!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Fint litet växthus med hög mysfaktor.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 8. Vilken mysig vrå att krypa in i! och så bra det växer hos dej där. Dina lyktor i förra inlägget är verkligen fina, inte så stramt IKEA-aktiga, tycker jag. Tror det blir ett par till min mysvrå också...
  Lena

  SvaraRadera
 9. Härligt du har det i växthuset, och det ser faktiskt stort ut. Tomatplantorna hinner nog växa ikapp så du kan skörda massa goda tomater i höst. //Helen

  SvaraRadera