fredag 10 juni 2011

Jag älsk♥r dem.....

Spelar ingen roll hur de ser ut, var de kommer ifrån, vad de heter, att de är många - hos mig får de vara sig själva och jag gillar dem alla  :)


Rosa tjej tillsammans med Björnrotens vackra blommor.Nora Barlow är förstås en favorit - och i år är hon så givmild med sina blommor. Plockade just en bukett till Johanna med blåklint, Nora och daggkåpa - gissa om att den blev fin :)

Idag blåser kalla vindar så utekvällen blev inte så lång - å andra sidan är det mysigt att sitta i soffan och läsa ikapp sig i bloggvärlden :)

8 kommentarer:

 1. Ansluter mig så gärna till din Aklejefanklubb! de är bara för underbara, så många nyanser av färger o former...Helt enkelt superläckra!
  Kura skymning inomhus är också fint dessa lite kulna sommarkvällar.
  Lena

  SvaraRadera
 2. Älskar dem också!

  Vi satt på altanen och åt tacos men det blev inte så länge där ute. Kyligt.
  Men visst är det mysigt inne i soffan också. Jag gillar lite av varjeväder.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Gillar också aklejor! så okyldiga och anspråkslösa på något vis. mycket fint på din blogg. har kikat in hos dig förr men har nu lagt till dig hos mig för att komma i håg att hitta hit!

  ha en skön helg!

  mvh

  louise

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är de fantastiska! Jag gillar dem också jättemycket. Har frösått en 10-15 sorter i vår så nästa år hoppas jag på blomsterfägring nästa år... :) Ha en finfin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Här har du en till som älskar aklejor, men vi ligger lite efter dig...endast knopp här än så länge.
  Här är det underbart ute....det var 26 grader när jag gick in alldeles nyss. Även om det behövs regn så hoppas jag på fortsatt varmt och fint i helgen när jag är ledig, har så mycket jag vill göra! Det får regna nästa vecka:)
  Må så gott och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Japp en till aklejafan!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. Håller med dig:) Är inte så förtjust i blommor som frösår sig direkt, men aklejorna har dispens:)) De är sagolikt vackra och i år upptäckte jag att min guldakleja som jag trott vara död sedan flera år plötsligt poppade upp;) Ha en trevlig helg/Monne

  SvaraRadera
 8. Jag älskar oxå aklejor, som man kan gissa... :-D Satt och tittade på Rara växters hemsida häromdagen, de har över 50 sorter! :-o :-) Suktade lite över de guldbladiga sorterna, får nog bli nån sån till hösten...

  Ska bli kul att ses!
  Kram

  SvaraRadera