lördag 28 maj 2011

För några år sedan fick jag några Tovsippor av Ruben, de växer och frodas och visst är de fina, "trädgårdens vitsippor":


7 kommentarer:

 1. Jag gillar dem också. Det gäller bara att hålla efter dem så att de inte sprider sej till ställen där man inte vill ha dem. Fast de är rätt charmiga när de slår sej ner mellan betongplattorna.

  SvaraRadera
 2. De ser helt underbara ut....extra kul med fådda växter är det också :)
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Så söt!

  Har sett så mycket fint från din trädgård, så mycket jag skulle vilja ha, att det börjar bli dags att ta fram skissblocket och planera en långsiktig förändring...

  Ha en härlig helg!

  Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg! Så mycket inspirerande bilder!
  /Marina

  SvaraRadera
 5. Herregud.. jag såg på datumet på ditt inlägg o det är redan 28 maj.. tiden rusar verkligen iväg så här års men gott är det bara vi får lite mer värme så är jag nöjd o gla =). Tovsippor är ljuvliga har några men blommar de än?.. får söka efter dem. Idag blåser det rejält men vi tänker att vi äntligen ska få ut båten till kusten, det har blåst o blåst men vi kan ju i alla fall köra ut den så får vi se om det går o lägga i den. Vi kör tillbaka i eftermiddag/kväll för firanden av alla morsors dag imorgon =).. Ha det gott i trädgården därhemma.. kram.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker jättemycket om tovsipporna - och mina har nu börjat breda ut sig lite. : )

  SvaraRadera
 7. En av mina favoriter också, anspråkslösa, vackra och så underbara:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera