torsdag 14 april 2011

Idag kvällsol

.
och lite trädgårdsstök,


så skönt att vara ute efter jobbdag, lyssna på koltrasten, dra i lite Kirskål, hör skratt från barn som leker på gatan, svär över en maskros som gick av när jag försökte dra upp roten, katter som nyfiket undrar vad jag sysslar med men glada att jag är i marknivå med dem :)

Rensar både rabatt och tankar, nöjd över att light-styrketräningen efter jobbet gjorde gott för nackspärren och känner in att det är torsdagskväll, en skön vårkväll och att det är fredag i morgon!


Kommer att sakna blommig fredag men det förstås - kan ju ha en blommig bild på fredag ändå :)


.

7 kommentarer:

 1. Ja idag har det varit en helt underbar dag, jag/vi fixade lite i rabatterna innan Göran åkte till jobbet vid ett. Då kom dottern och lilla barnbarnet och det blev promenad med fika i det vackra vädret:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Nej du, för 25 år sedan tittade man efter annat än växter och nu stupar man i säng efter en dag i en park. Nämen har den sorten också "flyttat" in hos dig, och vilka smarta byxor. Men inte tar jag mannens för de är en aning trånga"ler". Har ett par lite vida stretch och en väst med massor med fickor, typ snickarväst. Hittade en aldrig använd för en ringa slant på sec. så den används flitigt. Nu får vi njuta i trädgården iallafall över påskhelgen för det ska ju bli kanonväder, och hängmattan är lika skön som förra året. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 3. Skönt att dagarna har blivit längre....och varmare ;)

  SvaraRadera
 4. Gillar din 'kattbeskrivning'. Att de är glada att du är i marknivå med dem.
  Här springer de så fort de får syn på mig. Vad nu det kan bero på:-)))?
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Hoppas på en solig härlig trädgårdshelg!
  Ska på kurs i pilflätning på lördag,ska bli spännande.
  Trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Min mening är att det är större skäl att svära över kirskål än en knäckt maskros...men visst, alla är vi olika. =) härligt iaf med d fina vädret. Man blir liksom lite mer människa på nåt sätt. Iaf mer av den man vill vara, harmonisk o nöjd. * om d inte vore för d där jäkla maskrosorna som inte låter sig ryckas upp från roten förstås* @+%&=)*
  /syren

  SvaraRadera
 7. Det är härligt nu då ljuset har återvänt och då det spirar i trädgården.Lika långt som hos er har det inte kommit hos mig än.
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera