fredag 15 april 2011

Envisa...

.
Vid vedboden har jag börjat lägga lite sten och grus, tar en bit i taget varje år och kanske blir jag klar en dag ;) Började för tre år sedan och tydligen rörde jag om en hel del då för varje år så sticker de här krokusarna upp ur gruset!


Lustigt - alltid en blå och en gul, läste att en Krokus bara blommar en gång och följande år är det en sidolök som blommar och lustigt nog så kommer de här krokusarna, samma färg,  upp på samma ställe varje år.

Usch.... ser att jag behöver rensa lite gräs som dykt upp i gruset - får ta det en dag när jag har en bra ljudbok i öronen :)


Ha en skön fredag ♥

.

19 kommentarer:

 1. Söta små envisa krokusar.rensa ogräs i gruset är inte så kul.Svårt att få grepp om plantorna när de ska veck.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det där ser väldigt vackert ut jag! Gör ingenting med liiite gräs... :-)
  Något annat som är helt heartbreaking är när självsådda små violer tittar upp i de små skrymslena mellan stenarna på en stenbelagd gård.... mmmmm vackert....

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker bild!
  Härligt med blommande vårlökar!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Så underbara små krokusar!!
  Dom skulle hemskt gärna få envisas med att komma upp hos mig 8)

  SvaraRadera
 5. Vilka överlevare!

  Ha en fantastisk helg!
  Humlan

  SvaraRadera
 6. Gör inget med små tussar gräset(tycker jag)ser bara charmigt ut!
  Kul när blommorna väljer sin egen plats,jag hade en lavendelplanta som växte så fint mellan stenplattorna men dom sticklingar jag försökte med ville inte rota sig.
  Trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Mysigt tycker jag så här på vårkanten när små glada överraskningar dyker upp lite här o där, riktigt charmigt om du frågar mig både med lökar o små grästuvor. Nu är det vår Lotta.. det är ljuvligt och skönt på alla sätt, mina evisa bacillusker har nog gett mig sig efter kur 2, det är himmelskt ska jag säga. Hoppas du har sluppit vårförkylningar och att du njuter av allt. Kram och ha en härlig helg.. Monica

  SvaraRadera
 8. Så snyggt med sten och grus Lotta! Så skulle jag kunna tänka mig att ha gången framför huset när vi väl gör om där. Små blommor i gångarna är ganska charmigt tycker jag. Ha en go helg / Kram gittan

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Och Gud skapade ingen brådska har jag hört! Har ett liknande projekt intill huset. Lite varje år så snart är det klart! Hepp! *ler*

  Sött m krokusen tycker jag! Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 10. Hej på dej!

  Ville bara tala om att jag hittade hit av en händelse och gillade det jag såg. Härlga bilder med passande text till.

  Ingela i Åhus

  SvaraRadera
 11. Vilken pigg överraskning i gruset! Betydligt gladare än ogräset jag har i mitt grus. :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Små godingar som lyser upp precis i din väg :)
  Ha en fin helg1
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 13. Man väljer ju själv vad man fokuserar på så jag valde krokusarna, inte det där du tyckte att du borde rensa bort.

  Ha en härlig helg!
  Kram!

  PS. Det ska absolut skickas en julrosbebis till dig när det vuxit till sig.

  SvaraRadera
 14. Så fint med lite olydighet! Gräset gör inget alls - ser bara charmigt ut.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 15. Det där gillar jag.....kan till och med tåla ogräset:)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 16. Vissa låter sig ej kväsas!;-) Härligt med deras livsvilja!

  SvaraRadera
 17. Hej o hå! Jag tycker det är lite charm med någon grästuva här o där :) Fina trädgårdsjeans förresten. Underbaaaaar tid nu!!!!! Vi satt i Trädgårdsföreningen förra lördagen o drack en öl -sol o varmt o gott! / kram Åsa

  SvaraRadera