lördag 19 mars 2011

Kvällsol......

Äntligen står solen tillräckligt högt för att jag skall få se kvällsolens strålar! Det var längesedan! I ett tråkigt hörn har jag en bit armeringsjärn och när elefantgräset klipps ned, så flätas pinnarna in i nätet. Jag har hängt upp några plastprismor och när det är kvällsol - då glittrar och glimmar de........

17 kommentarer:

 1. Gud så fint! Och vad smart att fläta pinnar i armeringsnät, det ska jag nog härma i min asiatiska hörna som jag ska fortsätta med i år! :)

  Ha en trevlig kväll!
  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Så himla fint!
  Har du bara stuckit ner armeringjärnet som det är eller har du nåt fäste?
  Tror du man skulle kunna göra så för att hålla upp rosor eller blir det kanske för tungt....?

  Blev väldigt mycket mer när du flätat in pinnarna... superfint!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig du Lotta!!
  Lite Japanskt det där...gillar!!!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Jättefint och mysigt, har något liknande men jag tog avklippta vattenskott från päron o äppleträd.. gick också att fläta in, fast det fattas några såg jag idag när jag gick o inspekterade trädgården. Men det blir ju mycket klipp nu så det är ju inga problem.. =). Solens strålar värmde gott idag, har suttit o fikat ute i lä med solen i ansiktet helt ljuvligt.. livet är allt bra gött.. =).. Hoppas du haft det bra idag fast du varit ensam, nästan hela familjen utspridd i världen men såklart så kommer väl Sofia hem ikväll i alla fall. Utsikterna inför veckan som kommer verkar mer än lovande vad gäller vårsolen.. härligt.. =). Ha det gott o kram/Moa

  SvaraRadera
 5. Sånt här gillar jag! Enkla, hyfsat billiga saker - men med din fantasi och kreativitet skapades ett riktigt konstverk. Jättefint!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Åh så fint och mysigt du har det i ditt hörn:) Det är ofta det enkla som blir vackrast. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Vilken jättefin hörna! Solen har du ju fångat verkligen perfekt.
  Nä, nu ska jag klä på mig och ge mig ut i min trädgård.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Kvällsol och fullmåne rena ljusterapin.
  Vilken lyx att få vara ute i trädgården och pyssla, och njuta !!!

  Vill också ha armerings nät.
  Ta vara på dagen; Kram Kia

  SvaraRadera
 9. Vad snyggt det hörnet är :) o prismorna förgyller det ännu mer :) Kram Suss

  SvaraRadera
 10. Gillar såna "staket" lite Man tager vad man haver-- Du har en väldans fin uppfinngsförmåga på att använda..
  O vilken fin Vårlåda i förra inlägget. Den var riktigt Aha o vill ha
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 11. Fint! med solens strilande strålar.
  Mariana

  SvaraRadera
 12. Så vackert belyst! Smart att anv. klippet sådär, det ska jag försöka lägga på minnet. Mitt elefantgräs är ju pyttelitet än men det kommer väl en tid då man kan anv. sig av "pinanrna" Ha en go kväll / Kram gittan

  SvaraRadera
 13. Väldigt fint tycker jag, kul idé med de inflätade pinnarna tycker jag och jag håller med dig, underbart med kvällsljuset.
  och ps. härlig blogg du har här ...
  Hälsar Caroline

  SvaraRadera
 14. Har ju sparat mina avklippta elefantgrässtjälkar, kan nog tänka mig nåt sånt här! MEN är det inte svårt att fläta in dem, de är ju så hårda o inte så medgörliga precis...?
  Ska man blöta dem först?
  Vårhälsning!Lena

  SvaraRadera
 15. Otroligt bra idé med pinnarna. Den tror jag att jag ska sno´rakt av! Prismorna var jättefina i kvällssolen.
  Kram

  SvaraRadera
 16. Vad fint och mysigt det ser ut!!
  Ha det gott
  /Johanna

  SvaraRadera