tisdag 4 januari 2011

Långledig!

Nu börjar min långledighet - hela 5 dagar! :)  Hade tänkt en tur till stugan vid havet men det är snöoväder så vi avvaktar någon dag, och tills vi bestämt oss, tar jag tag i strumpstickningen. Ett par blev färdiga innan jul och nu önskar sig dotter ett par.


Garn Fabel, superwash Sokkegarn. Garnet är mönstrat och undertiden jag stickar, blir det ett mönster av sig självt. Lättstickat, stickor nr 2.Lättstickat, garnet mönstrar sig själv så det är bara att sticka på i helt vanligt sockmönster, har gjort dem extra långa så de värmer gott på benen :) Gillar att se på film och sticka, ljudbok går också bra - mycket avkopplande.


Ha det bäst ♥

14 kommentarer:

 1. De där var riktigt riktigt snygga! Jag virkar ju hellre än stickar, är bättre på det tycker jag. Idag köpte jag äntligen garn till en ny sjal. Har redan kommit en bra bit. Kul!

  Ha härliga lediga dagar! Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina.....min mamma stickar sockar i linande garn fast korta...skulle kanske tipsa henne ;))
  eller rent utav ta tag i det själv ;)

  SvaraRadera
 3. Långledigt och långstumpor! Häftigt! Du är så produktiv med dina handarbeten!

  Ha det så gott på ledigheten!/Anja

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt gosiga och snygga ut! Vad duktig du e som kan sticka strumpor:)Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Så skönt med långledigt! Och så jättesnygga sockar. Ser underbart varma och sköna ut. :)
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Vilket garn!dom blev jätte snygga!

  SvaraRadera
 7. Vilket super garn! Måste skaffa det och sticka mig ett par såna snygga strumpor....så himla kallt på golven hemma. Tack för inspirationen :)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 8. Vilket fantastiskt garn, det ser ju verkligen ut som ett riktigt mönster!

  SvaraRadera
 9. Himmel så fina!
  Skulle gärna äga ett par.. tyvärr så är inte stickning min grejj...
  Linda

  SvaraRadera
 10. å så duktig du är, d är så man faktiskt blir en smula inspirerad. d är verklgien jättefina!synd bara man är så fattig på både tålamod o tid.
  god fortsättning på d nya året! nu undrar man ju förstås vad d nya året kommer att ge för nya erfarenheter o lärdomar. ajg funderar på att gå gitarrkurs!

  SvaraRadera
 11. T.o.m jag börjar bli liiite sugen på att leta fram stickorna igen, fast sockar blir det inte då utan tjocka,gosiga tröjor. Möster... behöver man det? "hahaha" jag har oftast stickat på frihand.
  Långledig ska jag också vara, stänger butiken tidigare idag och håller stängt tills på tisdag. Kommer bergis få abstinensbesvär men å andra sidan så ska jag måla och sätta upp lite ny inredning i butiken så jag kommer ju inte vara härifrån helt och hållet. Hoppas dufår ett par sköna dagar / Kram gittan

  SvaraRadera
 12. Lååånga strumpor och lååångledig.. det är gott =).. hoppas ni kommer iväg för att åka dit är säkert skönt för själen och så gott att se till lilla stugan med lite mysiga stunder där vid kusten. Vi borde åka till vårt lilla ställe också men det är bara ett isande skal, går inte att vara därinne men man måste ju se till det i alla fall. Vilka härliga strumpor.. ser underbara, varma o goa ut.. stickade myssockor förra vintern, inte så långa o fina som dina men varma är de i alla fall. Garn som "mönstrar" sig själva är ju super.. ser verkligen vackert ut. Hoppas du får några härliga lediga dagar själv har jag slappat i soffan hela veckan.. eller slappat kanske inte är rätt ord, jag har sytt väskor.. som jag just nu gillar rätt mycket.. *smile*.. men skönt att bara få göra det man vill. Jobbar på fredag sen är det helg o sen börjar jobbet som vanligt.. men jag tänker att snart kanske snart börjar det bli mindre snö och man kanske ser vägbanan igen.. kram/Monica

  SvaraRadera
 13. Oj, jag har sånt garn liggande:) Jag trodde inte att det kunde stämma att det blev så fint mönster av sig självt! Nu gillar jag att sticka mönster men det ska bli kul att prova. Men har några andra jobb som ska bli klara innan:))

  SvaraRadera