onsdag 5 januari 2011

Sommarminnen

Det är fortfarande snöyra därute, tror säker det kommit 15 cm snö! Det är -1 till 0 och snön är tung att skotta, men å andra sidan - går jag ut och skottar emellanåt, får jag inte så dåligt samvete när jag sitter still i soffan....... håller fortfarande på att föra över bilder till mitt Flikr-konto och nu har jag precis varit i juli-mappen. Fastnade för några regnbilder, ni vet hur härligt det är att gå ut efter ett sommarregn,vattendropparna ligger tungt på bladen,färgerna är annorlunda, djupare och mer kontrastrika,

blommorna har fått en massa små regndroppar på sig och en del håller kvar dem som om de visste att det snart blir torrt igen.solen håller på att bryta fram ur molnen och det är inte kallt fast det har regnat...... doften.......
Kan ju inte annat än att längta! Nu skall jag ta en titt i augustimappen - undra vad jag hittar där?

1 kommentar: