lördag 9 oktober 2010

Glitter

Det glittrade i gräset i morse,
små, små droppar glittrar ikapp,
och löven faller ljudlös ned i gräset.

Det har varit en alldeles underbar höstdag idag! Hoppas ni haft det lika bra som jag har haft :)17 kommentarer:

 1. Maken har varit nere i Gbg i dag o sa att solen sken där...men inte här...fuktigt, grått o kallt har det varit i stort sett hela dan..ja ja...Torsdagen var ju desto bättre.
  Otroligt vackra bilder du tagit...det riktigt doftar om dom o ljuset i daggen är suveränt - vad kul...Hoppas på många soliga dagar ännu.

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Idag har vi haft ett underbart väder! Det gäller att ta vara på de soliga stunderna och njuta av allt det vackra!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 3. ÅååH! Vilka härliga bilder !!!
  Så fina bilder som du tar skulle jag vilja ha från mina växthus, men det är ingen än som haft tid att komma och fota... ;)

  UFO...
  Jag hade en kompis på besök här hemma idag och innan hon kom så sa jag "jag sitter och stickar så vill du ta med nåt sånt så..." och hon svarar "jag har inget på gång, men jag kanske kan köpa garn hos dig (min butik)" ALLTSÅ hon hade inget UFO !!!

  Här har varit en alldeles underbar höstdag, som jag fått avnjuta från insidan huset... stukad tå... ajaj... Men jag har istället hunnit röja å rensa å pustsa fönster å duscha blommor å njuta av utsikten. Så jättesynd om mig har det inte varit =)

  Önskar dig en riktigt fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Hallå i natten, jag ska strax släcka lampan men läste din kommentar...visst kan man duka med ljusskålarna men de är kolossala...ca 12 cm höga om inte mer o nästan lika breda...lite burleska...suck...Ja ja...Att det ska va så krångligt att lära sig...

  Kram igen!

  SvaraRadera
 5. Men jisses så vackert det är på marknivå. Helt fantastiska foton.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 7. Fantastiskat underbara bilder! Det är nästan så aj längtar tills jag fyller 40 för då ska jag önska mig en kamera som man kan ha olika objektiv på minsann.
  Nu ska jag snart ut och tömma ena komposten för att lägga på den torra LUnden bla.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Lotta, så otroligt vackert. Att man kan gråta av glädje är en sak men att få tårar i ögonen därför att man blir berörd av en bild är rätt ovanligt även för mig (trots att jag har nära till mina känslor). Dina bilder berör starkt - de är som musik!/Anja

  SvaraRadera
 9. Nästan lite surrealistiskt! Men, Lotta, vad fint!!! Visste du, att det skulle bli så effektfullt när du tog kortet, eller såg du det när du laddat ner bilderna?
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 10. Vackrare än all världens diamanter.// Kram Peter

  SvaraRadera
 11. Fint! Vackert! Poesi!

  /Ingela

  SvaraRadera
 12. Så tjusigt glittrande du har det i din gräsmatta Lotta ;-) Fantastiska bilder!!!! Jarå.... det har varit en fin hösthelg. I dag har det dock blåst rejält.... såpass att mängder av löv dansat ner på marken helt i onödan för tidigt.....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 13. Vilka underbara bilder! Vad har du för inställning på kameran när du tar dem - har du ett makroobjektiv eller?

  Kram

  SvaraRadera