lördag 9 oktober 2010

Vad gör du i min trädgård?!

Vi tittar lite förskräckt på varandra..... jag yrvaken och rådjuret lite förskrämt. Jag hade visserligen kameran nära till hands men fel objektiv så bilden blev lite suddig.
Johanna - nu får du visa Italien vad som kan dyka upp i vår trädgård :)

**********************************

Jag har fått hjälp av Johanna att få till ett eget domän, så nu kan man söka på min blogg så här:

När detta fixades så försvann mina favoritbloggar från högermenyn och jag jobbar nu med att lägga till er igen men jag tror jag har tappat bort några, bl a Karina på Öland, (Karina, du får ge mig länken till din blogg och din mailadress så vi kan byta fröer med varann :)

Jag är också tacksam om ni kan lämna en kommentar så jag hittar era bloggar igen :)

Ha en skön lördag ♥

10 kommentarer:

 1. Ojoj bildbevis på de rackarns marodörerna.. ja nu finns ju inga lökar att käka upp i alla fall. Egen domän är kul.. himla bra med alla dina knappar upp till under headern, blir lite avis =).. men så är det när man har en kunnig datadotter *ler*. Idag är jag sjuk.. attans oxå, mår lite pyton med världens huvudvärk men ingen feber i alla fall så det blir inneväder för mig. Mina rosenkvittenfrukt.. hmm.. fastnade jag i på min hundpromenad, men jag har läst någonstans i bloggvärlden någon som gjorde marmelad av sådana frukter. Kanska ska jag tigga lite frukt o prova nångång. Kram och ha en härlig lördag.. Monica

  SvaraRadera
 2. Haha ja rådjuret blev väl lika förvånat som du, han tycker väl att det är hans trädgård... :) De är ju söta men arg blir man när de käkar upp tulpaner och rosenknoppar!

  Hoppas du får en bra helg! Här ska sättas blomsterlök, så jag hoppas rådjuren håller så borta i vår... :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är de vackra de där rådjuren men man vill ju itne ha dem i trädgården. Vi har en del som brukar hålla till på stubbåkrarna här omkring men tack o lov så nöjer de sig oftast med åkrarna.

  Ha en härlig lördag! Kram!

  SvaraRadera
 4. Dom är bäst på bild... eller på tallriken.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Håller med om att de är väldigt fina ...på bild :)Den första tiden på den här adressen hittade vi rådjur liggande i trädgården. DE gjorde sig verkligen hemmastadda. Numera har vi "byggt in" oss så nu kommer de inte åt att nalla av oss...
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 6. Visst är de ju urgulliga, men mina magnolior får de inte mera smaka på, de är innanför lås och bom så att säga. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 7. Ja vad gör den i din trägård??
  Hoppas att han inte hann äta så mycket.
  Fina glitter bilder.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 8. Ja du vad gör de? Idag hade jag spår i min nya rosenrundel, både i jorden och på en av rosorna...Knoppar som nästan var utslagna i går helt borta idag! Jäkla odjur! Hur ska man värja sig?
  Bössan?
  hmmm...
  Lenas trädgård

  SvaraRadera
 9. Vi har också vilda djur i trädgården!! (se bloggen). Du, vad härligt höstfint du har i trädgården. Den där vyn vet jag inte om jag sett förut.

  SvaraRadera