torsdag 2 september 2010

Sensommar......

Åh vad jag gillar sensommaren! Även om det är september så är det sensommar för mig - det är sol, varmt och skönt om eftermiddagarna. I dag efter jobbet, la jag mig i trädgårdssoffan och slappade en stund, det var såååååå nära att jag somnade ;) men så kom en liten katt skuttandes och ville pussas och klättra på mig, och så var det slut på lugnet :)
Och när jag ändå var vaken så blev det lite trädgårdspyssel - ni vet, lite klipp där och lite vatten där :) Hittade några sniglar som jag ........... och en liten söt groda! 

En liten rad speciellt till Johanna - som nu kommit fram till Rom och har börjat installera sig och letar skolor för bästa intensivkurs i Italienska. Johanna - du skulle sett Freja idag när hon efter en timmes lurpassande på den lilla orange katten (nyinflyttad) äntligen vågade sig på att jaga bort den! Jisses vilken ragg hon fick! Har ju aldrig sett Freja så ilsk förut! Den röda katten hade ju lagt sig på Findus bästa plats, uppe i gräset ovanför blåbären du vet :) Och i går hade jag behövt din eller Sofias hjälp för Freja kom glatt skuttandes med en liten kopparorm i munnen - den var så lite så att jag borde kunnat ta den  ifrån henne.... men det gjorde jag inte :) 


I morgon är det fredag!!  ♥♥♥ Hoppas det är lika fint väder i morgon :)7 kommentarer:

 1. Ha ha. Värre uppvaknande kan man ju ha än en katt på magen!!! ;-) För om sanningen ska fram, visst sov du!!!???
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Det där lät skönt... Solen är härlig nu... fast det blir direkt svalt när den försvinner tyvärr... Ska nog lägga mig och 'vila' en stund i solstolen ute i morgon... :-) Och om jag somnar hoppas jag att jag blir väckt av exempelvis en fikabricka som någon burit ut till mig...Men det är nog önsketänkande det..... :-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Åhh.. jag hoppas jag hinner med lite sol i vilstolen i helgen om det nu blir så fint som det sagts.. njutning på högsta nivå skulle det vara. MEN!! lilla Freja med en orm i munnen förstår att du INTE tog den och hoppas du stängde alla dörrar o fönster så hon inte kommer in med den lilla ormen.. Hoppas din helg blir härlig och fin.. kram på dig, tror bestämt det snart är dags o ses igen var så himla länge sedan.. kram igen/Monica

  SvaraRadera
 4. Din vitlysing är så fin!!! Man får såna ha-begär här på bloggen!!! :)

  SvaraRadera
 5. Låter så himla härligt att ligga ute och nästan somna.
  Gillar din bild på vitlysning. Kunde inte svenska namnet så nu har jag lärt mig något nytt. Här kallas den för Goose neck, vilket är himla lätt att komma ihåg för det ser ut som en gåsnacke.

  Trevlig helg1

  SvaraRadera
 6. Det låter så härligt, men just nu har jag inte ro att vara ute i trädgården på samma sätt som i vanliga fall. Jag längtar till affären varje morgon och har svårt att slita mig därefrån när de tnärmar sig kväll =P Men det är ju så det ska vara! I efetrmiddag ska jag försöka slita mig och åtminstone klippa gräsmattan här hemma "fniss" Ha en finfin helg / kram gittan

  SvaraRadera
 7. Så JOhanna har flyttat till Italien?

  Härliga är de stunder man kan sno åt sig i trädgården nu vid denna tiden. Hoppas på några sådana stunder i helgen. Får se... Ska på handledarutbildning inför dotterns körkort i morgon. Lilla gumman ska snart köra bil!!!

  Kram!

  SvaraRadera