lördag 25 september 2010

En test....

Har ni provat blogloving? Ett forum där man kan prenumerera på bloggar, himla käckt och man har koll på sina bloggvänner :) Jag hade en annan "följarlista" men den skulle stängas ned, så jag har uppdaterat info på bloglovin´ och ni hittar mig där, genom att tycka på knappen :)
7 kommentarer:

 1. Jajemen, är en följare av din blogg där så jag inte ska missa ett enda inlägg. =)

  I morgon ska jag städa ut sommaren ur växthuset. Jag har måååånga tomater där och de är gröööna (och några röda), men det börjar bli väl så kallt här nu.

  SvaraRadera
 2. Så härligt med ett växthus...jag vill också ha ett! Nästa år är det nog dags!
  Ha en bra helg/ Helena

  SvaraRadera
 3. Yes, har dig redan på Bloglovin! :) Har du mig? ;) Tack för kommentaren på min blogg, det blev bara en och med rätt adress så jag publicerade inte det sista du skrev om att det kanske hade blivit fel. :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Haaa Lotta! Jag gör som du! Tack för tipset.

  Ett rätt käckt sätt att följa andras bloggar och förhoppningsvis finns någon som vill följa min!/Anja

  SvaraRadera
 5. Bloglovin funkar bra tycker jag också!
  Jag såg bara bilden innan jag läste texten i ditt förra inlägg och fattade ingenting - vad hände med vinkastet??? Sedan såg jag ju att det var vid stugan du har växthus också. Vad lyxigt att "köra dubbelt"!!! Idag blir det lite växthuspyssel för mig med!
  Ha en skön söndag!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 6. Jag förstår inte riktigt vitsen med bloglovin, man klarar sig väl lika bra med den blogglista man lägger i kanten av sin blogg(om man vill) eller genom att klicka i sig som följare på de bloggar man är intresserad av? Eller???

  SvaraRadera
 7. Bloglovin är käckt tycker jag, använder den dagligen och din blogg ligger redan där ;-)

  SvaraRadera