söndag 1 augusti 2010

sett på havet

Det är roligt att strosa runt och titta på vad andra har för sig under sin semester - de flesta gör som vi - njuter av de stunder solen är framme - på ett eller annat sätt.


Det är inte vår båt på bild ;)

Jättekul att få respons på boktips i föregående inlägg! Vi har ju två veckor kvar av semestern så det blir säkert många böcker lästa när vi myser i båten  :) Det har äntligen slutat regna och blåsa och det är härlig segling dagtid. Just nu är vi i Fjällbacka och väntar på att Johanna skall komma med tåget och segla med oss en vecka.

Vi har en lite dator med oss -mest för att ha koll på vädret - men jag passar på att blogga lite emellanåt - på återseende  :)

8 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt skön fortsättning på semestern och havet, med mycket nöje och avkoppling!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 2. Det ska komma in bättre väder har jag hört. Då kan ju ni plocka fram era solstolar oxå=))). Jag tycker det ser så härligt ut när folk sitter sådär på sina båtar. Fast när vi var i smögen för några år sen verkar det som dom inte är ute o seglar utan bara satt instängda i hamnen o solade.
  Ha fortsatt gott. /Knatten

  SvaraRadera
 3. Åh vad det ser härligt ut:) Hoppas att ni får det härligt de två sista veckorna på semestern också. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Önskar dig två härliga semesterveckor till!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt! Här har vi också de tbra och njuter av sommaren och ledigheten. Kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ni får bättre väder ha en fortsatt skön sem//Britt

  SvaraRadera
 7. Vill bara titta in och se hur du du har det på semestern. Det verkar ju inte gå någon större nöd på dig ;-) Hoppas att du får njuta av solen även om det varit lite ostadigt ett tag. Ser fram emot många vackra västkustbilder framöver.// Kram Peter

  SvaraRadera
 8. (ni har väl sjökort i datorn också :)

  SvaraRadera