fredag 30 juli 2010

Boktips

En av mina favoritbloggare, Rajson, deltar i en bokenkät som Pumïta står bakom och jag tyckte det var en kul ide - både då jag gillar att läsa böcker och roligt med boktips men också att hitta på något kul med kameran, denna regniga och gråa dag.


1 Boken jag läser heter. Tvillingsystrarna av Tessa de Loo.

2 Jag är på sidan 184 av 427.

3 Tre beskrivannde ord: livserfarenhet, historia och vacker.

4 På en skala 1-5; tja... just nu en 3:a men kan säkert få högre betyg.


Bilden är tagen på båten, i hamnen i Lysekil. Det är dag 2 med regn och när vi inte myser och läser bok i båten, tar vi på oss regnkläder och sydväst och promenerar och njuter av ett vackert Lysekil. Här pågår det full sommarrea i butikerna så ett par nya skor har inhandlats (med på bild). Jag tror det regnar över hela landet idag ? så det är säkert fler än jag som läser bok - vad läser du?  =) 
13 kommentarer:

 1. Tackar för detta boktips,ska antecknas och tas fram nästa gång jag är i bokhandeln. Har ju ytterligare en vecka ledigt och det tycks bli lite si och så med vädret.
  Just ifag har vi ett busväder utan dess like. Är glad att jag är långt ifrån en båt när jag kikar på vattnet nedanför stugan(har tyvärr inte havsutsikt).
  Stackars maken spelar en golftvävling. Väntar på att han ska dyka upp som en dränkt katt när som helst!
  Ha det gott på Västkusten. Lysekil är en pärla bland många andra mysiga ställen!

  SvaraRadera
 2. Alltid roligt med boktips, tackar för detta. Var in på Adlibris och läste lite om boken och den verkade vara helt i min stil, så den får komma med nästa bokköp. Själv har jag precis börjat på boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson.

  SvaraRadera
 3. Böcker är aldrig fel. Igår började jag på en ny bok, Boktjuven av Markus Zusak. Har inte kommit så långt men den verkar lovande. Och vandra i regn är ju ganska mysigt bara man är väl klädd. Ha det gott där i båten.

  SvaraRadera
 4. Roligt med boktips!
  Jag är utan bok just nu, eller jag fick akutköpa en pocket på ica för att inte bli utan och det är Alex Schulmans Skynda att älska.

  Bara biblioteket öppnar igen ska jag låna Anne B Ragdes nyaste.

  Må så gott i sommaren!

  SvaraRadera
 5. Är dålig på att läsa böcker men väntar på två böcker en photoshop bok och en som handlar om en flicka som vart sjuk i tonåren. Så dessa ska jag nog komma igenom. Ha det bra//Britt

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint foto!!! Just nu läser jag First family av David Baldacci. Första gången jag läser något av honom och kan tänka mig läsa fler av hans böcker för den är riktigt bra!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du också hängde på! :) Boktips kan man aldrig få för många av. Om jag ska vara petnoga så var det inte min idé utan jag hittade boktipset hos en bloggkompis som hittade det hos sin bloggkompis och kanske flera led än så... har ingen aning faktiskt. Hursomhelst, bilden är somrig och fin! Ska läsa lite mer om boken och se vad det är för en. Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 8. Är med i två bokklubbar där vi träffas med jämna mellanrum, äter middag och pratar om den bok vi alla ska ha läst till träffen.... Just nu har jag riktigt svårt att hinna med dessa böcker....

  Urläcker bild!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 9. Det blev verkligen en härlig bild av ditt boktips. Tack för det förresten. Under sommaren blir det mycket läst för mig. Just nu håller jag på med "Vita" av Melania G. Mazzucco. Den har inte riktigt fångat mig ännu...om den gör det.
  Regn och blåst har vi också fått de senaste dagarna, men det gör ju inte så mycket när man är på land. Det gäller ju bara att klä sig rätt.
  Hoppas du får en skön helg!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 10. Tack för boktips. Har snart läst ut serien Twilight och saknar en ny, kanske blir denna...

  SvaraRadera
 11. Boktips är toppen - har denna sommar slukat Bodströms Lobbyisten, Keiplers Hypnotisören och Paganinikontraktet! Kan varmt rekommendera alla tre.

  SvaraRadera
 12. Jag läser Kinesen av Henning Mankell. Det är den bästa han har skrivit!!

  SvaraRadera
 13. Har precis läst om Aprilhäxan av MajGull Axelsson. Det är mer än 10 år sedan jag läste den sist. Fortfarande är den en av de bästa böcker jag någonsin läst.
  Fortsatt skön semester
  Birgitta

  SvaraRadera