fredag 8 januari 2010

Trädgård på TV fredag 21.30 !Ahhhhhh- fredagnen är räddad!! Trädgård på tv 2 i kväll kl 21.30 - se HÄR!


12 kommentarer:

 1. Jag hoppas att det inte koliderar med Morden i Midsommer , let´s dance vill jag kika på ochså. Jag får nog pendla mellan kanalerna:o)

  Ha en fin Fredagskväll och en trevlig helg


  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 2. Åh! Vad härligt, annars kanske man kan se det på play om det krockar med annat...
  Tack för tipset!
  /Karin

  SvaraRadera
 3. Jag skall höra med gubben min om vi kan dumpa det (spela in) på hårddisken, för vi har så mycket annat på inspelning så man vet ej om det krockar med något. Skulle vara intressant om det kunde komma ett Svenskt trädgårdsprogram värt att se på, förutom Gröna Rum. Jag är så bortskämd med alla Engelska program att jag blivit kräsen.....

  SvaraRadera
 4. Hallå Lotta, när jag såg bilden och rubriken på min blogg bland bloggar som jag följer var min första tanke att du skulle vara med på tv.

  Det hade ju varit superkul! :D

  Men trädgårdsprogram kan man knappt få för mycket av, längtar redan!!!

  Marit

  SvaraRadera
 5. Det var ju en förbaskat dum dag bara. Ingen annan i familjen är ju road av att se på såna program en fredagskväll =( Får nog se om det går i repris nån annan dag / kram gittan

  SvaraRadera
 6. Tack för tipsen! Det var ju ett riktigt trevligt program.

  Dessutom inser jag att det kanske är dags att leta reda på mina sparade penséfröer. Så här tidigt har jag ju aldrig sått något, men jag vet ju att vissa sorter ska sås tidigt, även om jag knappt har hunnit få koll på vilka. Några plantor till köpt pepparfrukt (fruktköttet åkte i grytan) har jag då jag roade mig på vinst och förlust för ett tag sedan. Jösses vad de grodde, passionsfrukten är det sämre med, där finns det en ynka planta.

  Annars är jag ju bra på att spara saker, men att sortera bort skräp och märka upp fröet är jag sämre på. Dock tror jag att jag tog några bilder på frökapslarna och växterna när jag hämtade dem, men alla kan jag ju inte namnet på, så nu letas det febrilt i Impectas katalog.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 7. Såg om programmet i tablån - men missades förstås pga Morden i Midsummer!;-) Kanske går i repris...?....
  Kul att du tog dig en rundtur hos mig!;-) Welcome back - digitalt... eller kanske till och med live... så småningom....?!!;-)
  God fortsättning på det nya året... om jag inte sagt det tidigare?!;-)

  SvaraRadera
 8. Aj, aj läste din blogg för sent så programmet har varit. Får bli nästa gång. Kram till dig,
  dina handledsvärmare letade minsta tjejen upp härom dagen och gick runt med och kände sig super fin!

  MB

  SvaraRadera
 9. För det mesta är det inget man vill se på TV och ibland kommer det flera program samtidigt....midsommer, lets dance och ett trädgårsdaprogram. Jag slapp iallafall att välja(välja bort) för jag var inte hemma då ;) ;)

  SvaraRadera
 10. vad sugen jag blir att odla ätbart....
  om kylan håller i sig lite till så kommer 98 % av mördagsniglarna gå åt....då kanske det är möjligt med lite ätbart !

  SvaraRadera
 11. Ja men det var ju det jag skulle ha sett...
  Attans
  Skall se om man kan se det på nätet.
  Trodde först att det var du.
  Ha en skön söndag
  Annika

  SvaraRadera
 12. Men det var ju ett Engelskt program, och jag gillade det. Hoppas det bara blir bättre fram över nu. :-)

  SvaraRadera