lördag 30 januari 2010

Eller så här?


Den här vattenfiguren finns i Ulla Molins trädgård, fotad av mig vid besöket i fjol.

fast mitt lejon är nog för tungt.....

Jakten på montering har lett mig HIT, med ljus visas HÄR, på en vägg av trä HÄR,

14 kommentarer:

 1. Den fösta var suveränt fin... verkligen medelhavskänsla... Åh, kommer sommaren snart? Men ditt lejon var så fint, vilken känsla du har, jätteduktig!
  /Karin

  SvaraRadera
 2. Mmm, nice:) snacka om att bli inspirerad nu i keramikkurstider:) Jättesnygg.Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli flott...det står att det är enkelt att gjuta...hm...jag kanske inte ska ha nån damm alls utan ett vattenkar i betong som porlar...ingen dum idé...med gatsten runt om för att ställa krukor på...bredvid bänken under äppelträdet...Nya idéer hela tiden och när våren väl kommer går allt i ett rasande tempo...lite tur att det ligger snö än så länge...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 4. En dos inspiration som vanligt hos dig!! Du är så duktig och kan fånga upp det lilla extra som förgyller den egna trädgårdsdesigen :)
  Hoppas du finner en bra lösning på ditt eget tillverkade lejonhuvud och får den att "bubbla" vatten.
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 5. Tycker nog att bilden från Molins trädgård var läckrast.... Gick du inte med i Kungsbackas trädgårdsförening? Ordföranden där har en jättefin fontän.... ska leta lite, har bild.... återkommer...
  Ha´t så himla gôrgôtt det nu går
  Nina

  SvaraRadera
 6. Vilka fina tips du hittat till ditt fina lejon. Kan tänka att dt kommer att prola jättefint, vilket du än väljer.
  Lycka till med letandet till den bästa
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 7. Gillar den från Ulla Molins trädgård.
  Men funderar… har varit i trädgården ett par gånger och inte sett denna skapelse. Men det är nya ägare till huset kanske de haft den med sig ditt. Läcker är den.
  Kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 8. Åh men Lotta vilket snyggt Lejon du har gjort. Om det här fungerar kommer det bli kanonsnyggt! :) Inspirerande! Underbar kamellia du fyndade. Jag önskar jag kunde få en att överleva inomhus för de är så vackra.

  Fotade du bilden på trädgårdsrundan? Någon resa inplanerad i år? Jag vill så gärna åka dit så i år ska jag reservera den helgen i kalendern.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 9. I din romantiska trädgård skulle nog en mera klassisk stil med lejonhuvud och ett kar passa. Lejonet infogad i en liten mur med ett litet kar dit vattnet kan rinna. Med murgröna och ormbunkar som sällskap. Ditt lejonhuvud är verkligen värd ett bättre öde än detta!!!! ;-) Det är ju så fint skulpterat. /Ruben

  SvaraRadera
 10. Jättefint Lotta! ditt lejon blir fint både på plåt eller på annat,,jag håller på att betonga ett ansikte,,tack för ideer och tips för det passa mej bra just nu,,skA lägga ut mitt huvud då det är klart,, leccamur vart också lite frestande..ha det gott i kylan /Monica

  SvaraRadera
 11. Oj, hur du nu än bestämmer dig för att montera ditt fina lejonhuvud, så kommer det att bli jättefint :)
  Tjing
  Monica

  SvaraRadera
 12. SÅå fint lejon! ja visst är det härligt med keramik- igår fick vi ställa in pga snö oväder! men men det kommer nya tider!
  Ja det är lite o klura på hur du ska ha med vattnet- så som Moa funderar verkar klokt! / kram åsa

  SvaraRadera