onsdag 2 december 2009

Månadsbild tagen i november

men den knappa tiden har gjort att den visas i december :)  Tänk OM det hade kommit lite snö.... (undantag snön som faller på bloggen :)


så fint det hade varit då! Visst har det varit lite vitt i går och idag då frosten slagit till men det är ju inte samma sak som snö.

-5 hade vi inatt och lilla, söta Julrosen hängde med huvudet........ i morgon skall det bli plusgrader igen och då kanske den piggnar till. Fördelen med kylan är ju att solen tittar fram - i två dagar! Och fullmånen - så otroligt vacker!!


Jag fick inte fångat den vackra, runda månen utan endast skenet - hela trädgården badar i vitt månsken om nätterna - lite spoky......

Mer månadsbilder finns hos CAMILLA,


3 kommentarer:

  1. Jag tog månadens bild i lördags, regn och rusk, i motsättning till den en månad tidigare, med barfrost.. Söndags snöade det och världen var vit ( och kall). Tycker nog din bild ser fin ut som den är med dom uteslingorna som lyser upp mörkret, snön kommer när den kommer.. önskar dig trots det en fortsatt fin advent :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är allt lite spöklikt om kvällarna/nätterna nu när det är fullmåne. Just nu slösar solen med alla strålar över oss och det är riktigt vackert! 15 minus är kallt, men friskt! :)

    SvaraRadera
  3. Du har fångat en magisk bild i månskenet och vad fint du gjort det med lite belysning.

    SvaraRadera