onsdag 2 december 2009

Direktleverans från Rom,

är de här söta guldrosetterna! De skall hänga i julgranen,


Hämtade Johanna på flygplatsen idag, hon har varit i Rom i tre veckor och jag önskade mig något Italienskt julpynt ;) Visst är de fina?! Det är dessutom stora, ca 10 cm breda.  Vi har ju alltid rött och guld i granen..... när ungdomarna får bestämma :)
Jag fick också en flaska jättefin olivolja - blir kalas att ringa över tomatsalladen :)

Förresten - är det någon som vet vart tiden har tagit vägen? Ni vet, den där tiden som gör att man hinner det man vill göra...... ? Är det någon bloggare som tjuvat all tid och sitter hemma i lugn och ro och gör det hon/han vill göra? I så fall kan han/hon få lov att dela med sig av tiden till mig...... :)

Ett förresten till - Andersdagen slaskade - visst skall julen braska då? Tänk OM jag kunde få en vit jul......... *drömmer och minns vita barndomsjular*.........
11 kommentarer:

 1. Vilket snyggt julpynt. Det går precis i den stilen jag gillar, kommer att pryda sin plats i granen. Måste be lite grann om ursäkt, den senaste veckan har jag nog tagit en del av tiden. Har bara tagit det lugnt, njutit av att slippa gå upp tidigt, bloggat, facebookat och absolut inte julpyntat. Nu är det slut på det och i morgon är det väl dags att börja betala tillbaka, då börjar jag jobba igen efter en veckas semester. Ha en skön kväll. // Kram Peter

  SvaraRadera
 2. Underbara rosetter, lite mer känsla också när de kommer direkt från Rom, kan jag tänka mig. :o)
  Ha den finaste veckan,
  Lydia

  SvaraRadera
 3. Desvärre har jag inggen tid att bjussa på. Sitter precis och försöker kordinera min agenda, phu...
  Det lackar mot jul minsann;)Sköt om dig!

  SvaraRadera
 4. Visst är det trevligt att barnen för vidare "traditionen" att ha något med sig hem som gåva när man varit utomlands!! Rosetterna kommer att bli hur fina som helst i granen, det är jag säker på!!
  Hoppas att du klarar alla dina växter i vinkastet. Men visst ska väl frostvakten kunna klara detta? Håller tummarna! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Så härliga rosetter kommer bli kanonfint i granen, jo en vit jul är väl bara ett minne blott men det vore onekligen kul med en vit jul i år.

  SvaraRadera
 6. Ja du tidstjuven gillar jag inte med febertjuven är ok. Inte för att jag varit sjuk men när barnen var små längtade vi efter febertjuven.
  Det där med tid är förfärligt........
  Vilka rosetter... så kul att ha något som ingen annan har.
  Tack för din hälsnig det värmer alltid
  Ha en bra dag
  Annika

  SvaraRadera
 7. Så skoj med lite annorlunda julpynt, jättefina dessutom. Tiden har jag lagt beslag på hela året, har du inte märkt det förrän nu? Men till nästa vecka så blir det ändring oå det och ni andra kommer att få massor av tid att njuta och förbereda er inför julen. Så tills dess - håll ut =P
  Kram gittan

  SvaraRadera
 8. Kul med annorlunda pynt!! Vi brukar också ha rött och guld i våran gran.
  Tur vi fick reda på vem som tagit all vår tid;)
  Ha det!

  SvaraRadera
 9. Åh.. så fina rosetter.. kommer att bli så fint. Extra roligt att det är köpt i Italien då förstås. Ja tiden måste någon ha tjuvat för det fattas massa tid för mig också... VAR har den tagit vägen. Jaså.. jaha det var Gittan som tagit den.. kunde väl tänka att det var hon, men nu får hon allt dela med sig. Imorse var det frostigt värre ute, som värsta julkortet fast ingen snö fallit. Ha en skön vecka och försök göra lite kul också.. =).. kramiz/Moa

  SvaraRadera
 10. Tiden kan jag inte hjälpa dej med...men dock med stjärnor...Jag gör några och lägger i min fix o trixblogg...så e det bara till att kopiera och använda av hjärtans lust....kommer efterhand
  Javisst ja... dom ligger transparanta + med färgad bakgrund
  Maria

  SvaraRadera
 11. Haa Lotta! Synderskan och tidtjuven är jag! Men, trots att jag har stulit all världens tid så rinner den bara iväg - Lätt fånget - Lätt förgånget?"
  Vilket ljuuuuvligt pynt!/Kram! Anja

  SvaraRadera