torsdag 3 december 2009

Jag säger bara.......frökatalog!

Nu börjar mailen komma från de olika fröförsäljarna och Impecta ligger bra till, de vet precis när de skall locka oss tokar till inköp,För visst längtar vi efter att ha händerna i jorden,


så de små fröna och se hur det gror och längtan är ju så stor efter kommande vår....... Men JAG skall ju absolut INTE köpa några fröer i år! Skall ni?   ;)
17 kommentarer:

 1. Jag längtar efter Impectas katalog nu faktiskt!

  Tid har jag ju som bekant itne mycket av och itne energi heller men jag har en känsla av att den kommer i helgen. Hoppas hoppas......Kram!

  SvaraRadera
 2. Fick nyhetsmailet från Impecta... ska försöka hålla mig från att köpa fler fröer i år. Tur att det är nytt år snart... hihi

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Nä jag ska inte köpa några frö I ÅR! Men nästa år ska jag! *skrattar* Har ju ett helt år att ta igen i min trädgård!!

  Må så gott! Kram!!

  Veronica

  SvaraRadera
 4. Lilla frestaren Lotta..hi,hi..
  Klart vi skall ha frön, men efter julen ..blink, blink och många påsar...och drömma om enormt skön blomning :)
  Trevlig kväll! /Bea

  SvaraRadera
 5. Egentligen skulle jag väl inte köpa några fröer, jag har mer än tillräckligt i mina gömmor. Men något nytt vill man ju gärna prova ....! Och att du inte kommer att köpa några fröer - det tror jag inte riktigt på! ;-) /Ruben

  SvaraRadera
 6. Nä... du väntar till efter nyår då....
  Men jag ska bara köpa sånt man kan så direkt i rabatten.... o försöka komma ihåg o så alla de mängder av fröer som ligger i varenda skrymsle.....
  Men jag är ingen såmännscha ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt bland katalogerna
  Nina

  SvaraRadera
 7. Nej, jag skall nog inte köpa några fröer, jag är INTE bra på det där med fröer se....lika bra att inse det...=)

  SvaraRadera
 8. Ok inga frön i år men 2010 kan jag nog köpa några... ;) Jag fick en frökatalog i posten i veckan - mysigt. Tomaten på bilden ser för rolig ut och rosenskära måste man ju bara ha. Ha en fin kommande helg! Kram Karin

  SvaraRadera
 9. Självklart blir det en hel del fröer i år.... oxå :)
  Det finns alldeles för mycket fint som man bara måste testa att så.
  Det svåra är att begränsa sig, hehehe.

  Vilka underbara rosetter dottern hade med sig hem. De kommer att bli jättefina i granen.

  Ha en riktigt mysig helg!
  Kramar Mari

  SvaraRadera
 10. Nähäpp, inga frön här heller i år. Ska bara bläddra lite i katalogerna ändå. Titta på bilderna och drömma lite. Som vanligt, ha ha. Vilket fint julpynt du fick! Extra kul när det finns en liten story till grejerna ... Kram! /Jenny

  SvaraRadera
 11. Självklart! Frön i mängder precis som vanligt "asg" För här sås ju de första fröna oftast redan på juldagen eller annandagen, då är min trädgårdssäsong igång igen och lyckan och glädjen sprider sig i det skånska hemmet. Lysrören slås på och elementen huserar alla frösådder som vill ha det varmt om fötterna för att gro. Hrm... kanske bäst att börja diska krukor. Ha en skön fredag / kram gittan

  SvaraRadera
 12. *ler*

  Jag köpte tillräckligt i våras för 2009, så nä, jag väntar till 2010. Jag väntar med andra ord i några dagar. *ler lite till*

  SvaraRadera
 13. Har nog tänkt att köpa "lite" fröer!
  Det mesta blev bra iår förutom tobaksblommor som jag älskar!
  Ute själv sår de sig minsann,men inne fick jag bara 7-8 plantor på påsen stog det att det skulle bli sisådär 80 plantor pyttsan heller!!

  Åh tack för den speciella hälsningen till lilla mig i ett föregående inlägg.
  Känner mig hedrad:-))
  Denna vecka kan vi ju inte klaga på solen har ju faktiskt varit framme hela 3 dagar denna vecka!!

  Ha en mysig helg,Lotta:-))

  MVH MLK:-))

  SvaraRadera
 14. Hej Lotta
  Vilka tomater - själv väntar jag med spänning på de där mer ´köttiga´tomaterna som ska komma, d uten slasket i mitten.
  Tjusiga guldrosetter, användbara till mycket kan jag tro.
  Ikväll ska lillla tjejen ha balettuppvisning o på söndag blir d nog en tur till Ullared...
  Trevlig helg o advent/Carina

  SvaraRadera
 15. Nä inte då...hu säger jag för här har jag fullt upp med julen samtidigt som våren väntar runt knuten...det går fort undan...Impecta´s katalog brukar vara suverän och när man läser texterna under sorterna blir man helt hagalen!!!
  Lär bli som det brukar att jag börjar med några få men innan maj kommer så har jag fler sorter än jag hinner så...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 16. Ohhh....gillar verkligen den Rosenskäran! Önskar jag var lite bättre på att dra upp plantor från frön men har insett att jag inte riktigt klarar det....:) så jag köper og inte några frön...tror jag.
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera