lördag 12 december 2009

Guld eller silver?

Granen är intagen och ljusen sitter på plats


och nu pågår funderingar och diskussion om hur den skall se ut i år,


Röda julgranskulor är vi överrens om men -


skall vi ha silverglitter eller guldglitter? Vi brukar ha silverglitter men 2 av 3 (maken är inte hemma så han får inte vara med och bestämma ;)  vill ha guldglitter...... svårt val i år..... får nog sova på saken,17 kommentarer:

 1. Vojne vojne.. svåra beslut, verkligen nödvändigt att sova på saken.. Min hög ser säkert ut likadan imorgon när jag bärt upp alla lådor o kartonger.. men jag misstänker att eftersom Cornelia är här o hjälper mig med pyntantet.. så blir det ALLT... på en gång. Guld,silver blandat med alla sorters färger på kulorna.. *fniss* men mysigt.. men först ska vi mysa till Luciorna imorgon.. eller hur?.. kramiz

  SvaraRadera
 2. Guldglitter blir väl kanske finast med rosetterna som Johanna hade köpt. Men nu kan jag ju inte se det helt så...:) Hos oss går det i silver, så för min del kan det ju bli i guld så får jag lite variation den ena dagen jag skall vara hos er:)Om jag får vara lite ego då;)Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag och data.. Det var din systerdotter som skrev alltså:)

  SvaraRadera
 4. Du får nog blanda i år så får alla som de vill.:o)

  Granen är fin med bara ljus ock kulor också utan glitter.

  Ha en fin Luciamorgon .

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 5. Det är inte lätt att välja. Vi har gjort så här hemma, att vi bestämmer var sitt år. Den som bestämmer får handla nya saker för ca 100:-, och så får den bestämma vad som ska hängas upp eller inte. Det har fungerat bra.
  Det är lite därför jag skaffar smågranar, för de bestämmer bara jag över, hihihi.

  Vilken underbar ljusstake du har köpt. Man kan verkligen hitta fina saker på dagcenter.

  Ha en mysig lucia och tredje advent.
  Kramar Mari

  SvaraRadera
 6. Svårt val där!
  Själv har jag satt upp (plast)gran i skyltförnstret i butiken. Fixade till en julgransmatta i juteväv, kantad med röd filt.
  Men sen tog det stopp - i skyltfönstret.
  Möblerade istället om i blomsteraffären... Tog ett helt gäng timmar och imorgon kommer dommen, då ägaren får se resultatet...!
  Ska ha pysslat pynt i min gran. Hade varit effektfullt att välja en eller två färger på hela härligheten, men nu är inte läget sånt, så vi får se vad det blir utav det hela.
  Kanske dyker den upp i pysselbloggen såsmåningom.
  Imorgon ska jag i alla fall fortsätta skyltningen.

  Ha en finfin söndag!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Fniss...ja, inte är det lätt när det finns flera som önskar hur granen skall pyntas :)
  Här är det bara jag som fixar den saken och nu blir det antagligen rött och guld, MEN, vitt och silver är också snyggt, kanske vartannat år metod ;)
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 8. Det skall bli roligt att få se vad du väljer, guld eller silver.
  Har ännu inte köpt någon gran men det får nog bli så snart som möjligt så vi får njuta av den ett tag. Förr kom den i kvällen före julaften men som med så mycket annat har jag ändrat mig med åren.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Granen är så vacker... Här hemma klär vi också alltid granen till Lucia. Och granen är alltid pyntad i rött o guld ;).

  Kram

  SvaraRadera
 10. Ett kärt problem varje år ...:) Hemma hos mig så är det problemet bara mitt så jag behöver inte diskutera med någon annan om jag inte vill :) och att klä granen är ett av momenten kvällen innan julafton hos oss. Jag tror din gran kommer att bli fantastisk vilket glitter du än väljer!!
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 11. Det är verkligen SÅ svåra val vi ska göra i juletid! Silver röstar jag på.

  Kram o trelvig Lucia o advent!

  SvaraRadera
 12. Ser fram emot en bild av den färdigklädda granen! Trevlig lucia! /Ruben

  SvaraRadera
 13. Hoppas ni får en trevlig Lucia-dag med glittrande gran ;-)
  Nina

  SvaraRadera
 14. Silverglitter eller guldglitter? Det blir nog bra vad ni än väljer, men jag har själv guld och rött i min gran. :) Blir nog fint med guld mot den vackra rosetten!

  Ha en fin Lucia!

  SvaraRadera