lördag 12 december 2009

Det snöar!!!!

Gissa om att jag är lycklig!! Så himla mysigt....... när de vita flingorna dalar ned, och julgranen är intagen och ljusen är tända - den är rätt fin med endast ljus..... dottern skall pynta den under helgen.

I dag fick jag tag i ljuskronan på en liten julmarknad som Vidkärrs dagcenter arrangerat - fina julgrupper i handgjorda krukor och vackra handstöpta ljuskronor (såg ju fel på datum och trodde det var förra helgen men det var det inte :)


bild från julmarknad, växthuset, Vidkärrs dagcenter.

Min ljuskrona skall få pryda matsalsbordet på julafton.

Nu skall jag feja vidare..... ha en trevlig lördag :)

11 kommentarer:

 1. Lyckliga dej som får snö...vill också ha
  Må så bra
  Maria

  SvaraRadera
 2. Härligt för dig som vill ha snö. Som du vet är jag inte riktigt lika lycklig över vita flingor som dalar "fniss" Ljuskronan var verklgien fin, den gör sig nog vackert på julbordet. Här har de sista klapparna handlats idag och det känns så skönt! Nu ligger stackars maken vid min bil för att byta bromsaran som havererade hastigt och lustigt. Tur att man har en händig man =) Hoppas resten av helgen blir alldeles underbar / kram gittan

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut! Ha en skön helg!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 4. Först tyckte jag nästan att det var lite orättvist för det är ju jag som bor i vinterlandet ju...
  Men det är kalrt att du ska ha lite snö och julkänsla - vilken lycka!
  Snön kommer nog till Jämtland snart också! =)

  Ljuskronan kommer att bli jättefin på julbordet!

  SvaraRadera
 5. Men så mysigt.. inga flingor här än.. men jag hoppas hoppas.. julgranen ute är klädd.. eller rättare sagt inbäddad i ljusnät. Vilken underbart vacker ljusstake du köpt.. har sett sådana förut de är sååå fina. Ha en fortsatt mysig kväll.. Moa

  SvaraRadera
 6. Förstår att du känner julstämning nu, med både snö och gran! Brukar ni ta in den så tidigt? Hade funderinga på att ta in den nu i helgen, men då har den väl inga barr kvar till nyår...=)

  SvaraRadera
 7. Din lyckans ost som får lite snöflingor! Men jag unnar dig dem! De är visst dyrgripar i år ;-).Så mysigt det låter med granen tänd och det hela.Vi skulle köpt vår idag, men hade så mycket annat att pyssla med så vi faktiskt glömde av det!Det får bli imorgon då istället.
  Så underbar och speciell ljuskrona du har på bordet. Mycket vacker men ömtålig kan jag tänka mig.Vilken fest att tända den på julafton;-)
  Ha en fin fortsättning på helgen och en trevlig Lucia!
  /Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Ohh, vad härligt med snö!! Skicka hit lite är du söt! Vi vill oxå ha!!
  Idag sken faktiskt solen, det gjorde oss glada! Det känns som om det var flera veckor sen sist!

  /Lillianna

  SvaraRadera
 9. Du får ju gärna skicka ner några snöflingor söderöver, tack! Kram!

  SvaraRadera
 10. Hej vilken fin ljuskrona, har ofta funderat att köpa en, nu har du övertygad mig att göra det.
  Ha en fortsatt skön Advent och en mysig Luciadag.
  Hälsningar, Petra B.

  SvaraRadera
 11. Hej!!! nu hittade jag äntligen din blogg. Jag är numera på min reservblogg tills det rättat sej till på TB.
  Jag kommer att skicka dej dina "bokmöss" snart. Jag har 6 stycken kvar. Lyckades bara sälja fyra.
  Ha det gött. /Mia

  SvaraRadera