söndag 20 december 2009

Får jag presentera.... Julita,

lilla kanintjejen som sitter så käckt på sin gunga, klädd i vinterkläder med sockar på fötterna,Pelle kanin blängde avundsjukt på Julita så jag får nog fixa en gunga till honom med......


Angående islyktorna så står det tre mindre spänner ute med ett par cm vatten i och det är nog inga problem med "frysningen", det är -8 därute! I morgon skall jag lägga i lite granris och fylla på med nästa lager med vatten. Läste att om man kokar vattnet först så blir isen klar och fin, håller tummarna för det och det är så spännande!   :)

14 kommentarer:

 1. Det var en söt kanin du gjort.
  Islyktorn det skulle man kanske göra också...om jag hinner.
  Ha en skön helg!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken söt kanin du har gjort! Spännande med dina islyktor. Du får visa bild på dom sen när dom är klara! Ha en fin 4-e advent! / Irene

  SvaraRadera
 3. Så söta kaniner du gjort:) o islyktorna är ju bedårande vackra,kanske ska passa på att göra några själv nu när det är så kallt. Sen jag måste bara kommentera dina små dansande nissar överst på din blogg. Man blir verkligen glad och på gott humör när man tittat på dem en stund.
  Trevlig 4:e advent/Monne

  SvaraRadera
 4. God jul till Dig också- islyktor är ju suveränt nu när det är så kallt ute så man knappt vill gå ut! =)
  Jag längtar till frösådd o maken tyckte jag kunde bärga mig lite- men kan jag det... kan du ? ...=)
  JUlita var sååå söt.../ Kram åsa

  SvaraRadera
 5. Söt kanin. Och så helgfin hon är din Julita. ;O)
  Här snöar det utan paus sedan i torsdags.
  Innesysslor och braskaminen är på schemat.
  Ha en fin 4:e Advent,
  Petra B.

  SvaraRadera
 6. Får se om jag kan få till några islyktor när jag får skottat gångarna....
  God Jul önskar jag
  http://www.dancingsantacard.com/?santa=1223033
  Nina

  SvaraRadera
 7. Vilken söt kanin du har gjort. Och jag är impad av dina vackra collage. Spännande att få se dina lyktor sen. Kram

  SvaraRadera
 8. Här håller vi också på att göra islyktor nu men ajg visste itne det där om att koka vattnet. Får se hur de blir.

  SÅ himla fin kanin! RIktigt riktigt söt minsann.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Instämmer med föregående, jättesöt liten kanin, är det Tilda mönster? Har förhoppningar om att komma igång o sy lite Tilda grejor efter jul. Ska se om jag får till några islyktor i morron när jag vaknar efter jobbnatten, lite stressigt idag. Ska testa att koka vattnet. Pappa brukar ha i karamellfärg ibland, oxå en kul effekt...

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder du visar Lotta!
  Det finns så oändligt mycket vackert och enkelt runt om, som man kan ta till sig. Islyktorna är ju underbara och lilla kaninen är ju nåt såå charmig*stort leende*!
  Hoppas du haft en fin helg och njuter av 4:e advent!
  Tack för dina söta, gulliga och tänkvärda ord hos mig!
  /Kramar Karin

  SvaraRadera
 11. Hon är jättesöt!
  -Önskar dig en riktigt skön och avkopplande jul!

  SvaraRadera
 12. Klart Pelle också måste ha en gunga ;)

  SvaraRadera
 13. Hejsan Lotta! Av någon outgrundlig anledning kan jag inte se bilden på Julita:(( Det blir bara en röd kryss i vänsterhörnet:((.
  Kanske får jag ladda ned Mozilla Firefox?/Kram, Anja

  SvaraRadera
 14. Men så härlig hon ser ut lilla Julita underbart söt i sina fina kläder, hmm.. skulle gärna få sitta en sån Julita hos mig. Roligt att du fått till egen kanin av mitt mönster.. och att se den få din/sin egen karaktär.. kram..Moa
  ps.. ser att jag har mycket att läsa in här..
  ds..

  SvaraRadera