onsdag 16 september 2009

Mitt äpple...

Ett äpple om dagen.... ja, kanske hjälper det med ett äpple - jag har precis varit ute och plockat ett äpple,
nu är det bara en skrutt kvar :)
Fallfrukten lägger jag i ett betongfat och när det är tillräckligt många för en äppelpaj, hämtas de in. Lyckan är ett eget äppelträd.

8 kommentarer:

 1. Ja, det är inte dumt med några egna äppelträd. Våra äpplen för året är dock redan slut (gott med äppelpaj!).

  SvaraRadera
 2. Vår hund hjälper oss med plckningen av fallfrukt och finns där ingen plockar hon från träden! Det gäller alltså att vara snabb för att hinna före henne. Jag plockar av de lägst sittande och tar in dem för eftermognad i Lugnet. Kram!

  SvaraRadera
 3. ...godast är att plocka och äta direkt...verkligen en lyx tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Jo, ett äppelträd skulle man ha...

  SvaraRadera
 5. Mmm... det är lycka! All fallfrukt gjorde jag äppeldricka utav, smakar underbart under vintermånaderna. Hrm, mn borde kanske ta det lugn egentligen. Vi drog på oss svininfluensan maken och jag och jag är fortfarande inte riktigt pigg trots att det nu är inne på fjärde veckan. Men... jag fick ju ingen feber ;P / Kram gittan

  SvaraRadera
 6. Hallå Lotta, har du gjort om din header? Snygg är den i alla fall...

  finfina bilder!

  Marit, sugen på äpplen...

  SvaraRadera
 7. Mmm.. så gott jag blir sugen på äpplen, har inte gjort någon äpplepaj än, kan man göra päronpaj tro?.. jag har massa päron och vet inte riktigt vad jag ska göra med dem förutom äta dem och ta med till jobbet till mina kamraters glädje.. =).. Ha en skön helg och hoppas du mår bättre nu..Kram/Monica

  SvaraRadera