onsdag 16 september 2009

Ljus i tillvaron

Det blev ju så som det kändes igår, killet i halsen blev en förkylning med feber..... *synd om mig* och det var nog därför jag var så ynklig i sista inlägget. Jag sitter just nu och sorterar lite bilder, städar, slänger och hittar då en bild från besöket hos Anja, hon har en söt, blommig ljusslinga i sitt växthus,
och ljus måste jag ju ha i mitt vinkast nu när det mörknar om kvällarna. Ni som har växthus - har ni ljus därinne under den mörka årstiden?
Tack för alla tips och råd gällande plantering av vitlök - vilken kunskapsbank det finns i bloggvärlden :) Tror jag köper sättlök nu första året - kanske kan nästa års skörd (förhoppningsvis skörd), även bli ny sättlök?
Följdfråga till detta ämne blir ju då - gör jag samma med gul lök? och röd lök?
Vacker klematis hos Anja - suck..... vill ha......

2 kommentarer:

 1. Vanlig lök (gul o röd) köper jag alltid sättlök till. Sätter en hel del.

  Så trist att det blev förkylning av det. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, vi har ljus i vårt växthus/vinkast. Och i vårt plantskjul också. Lysrör på väggen. Jag vill ha möjlighet att "greja" under låååång säsong!;-)
  Jag sätter även gul lök med sättlök. (Röd lök brukar vi inte sätta).
  Stackars dig att det blev förkylning med feber! Krya på dig!!

  SvaraRadera